Criminalistii, din nou in ‘casa groazei’ din Caracal. Ce ar fi facut Dinca pe bancheta din spate a masinii

Publicat: 05 Aug. 2019, 08:40 News 3

Noi orori apar zilnic in privinta cazului crimelor lui Gheorghe Dinca, criminalul din Caracal.

Criminalistii, din nou in ‘casa groazei’ din Caracal. Politistii s-au reintors pentru a relua cercetarile iar pana acum s-a descoperit ca unele fire de par nu apartin nici Luizei, nici Alexandrei.

In acest sens s-au deschis noi piste pentru anchetatori. Insa testele ADN vor fi cele care vor proba o ipoteza care circula des in spatiul public, si anume ca numarul victimelor lui Gheorghe Dinca este cu mult mai mare fata de cat stim.

Criminalistii, din nou in ‘casa groazei’ din Caracal

Casa lui Gheorghe Dinca are un BECI dubios

Mai mult de 60 de politisti dar si ofiteri de la Serviciul Omoruri din Capitala, coordonati de trei procurori de la Directia de Investigare a Criminalitatii Organizate si Terorism vor ajunge la casa lui Dinca pentru noi investigatii.

In cursul zilei de duminica, la ora 17:00, s-a tras linie, deoarece probele gasite in cele trei zile au fost ambalate si sigiliate, dupa care au fost trimise spre mai multe probe din Capitala.

Conform mai multor surse, Gheorghe Dinca le-ar fi aruncat fetelor sume de bani pe bancheta din spate a masinii sale.

Casa criminalului din Caracal avea un BUNCAR cu 180 de CAMERE in apropiere

Inca de saptamana trecuta, anchetatorii au marturisit ca in curtea casei de pe Strada Craiovei 169 din Caracal sunt gropi cimentate.

Acum incep sa iasa la iveala detalii despre locuinta criminalului. Casa criminalului din Caracal avea un buncar cu 180 de camere, la 1 km distanta de ea. Gropile de dimensiunea unei masini, pe care Gheorghe Dinca le avea in curte, au fost cimentate cu ajutorul unui barbat.

Acum, omul care l-a ajutat pe suspect sa toarne beton, a decis sa vorbeasca pentru prima oara. Este vorba de cuscrul lui Gheorghe Dinca, socrul unuia dintre fiii criminalului din Caracal. Cu toate ca l-a ajutat sa toarne beton, nu a intrebat niciodata ce e cu gaurile din curte si de ce le astupa.

”Ce-a făcut ăsta, nu a făcut bine! El e cuscrul meu, fiul-său o ține pe fata mea. L-am ajutat de trei-patru ori să pună betoane, acum un an și ceva… mi-a dat și două pachete de țigări, mi-a dat și mâncare. Betonul a vrut să-l turnăm în casă, acolo, pe Craiovei (n.r. unde se află «Casa groazei») … mai la extindere”, a declarat bărbatul, pentru Cancan.ro, site-ul nr 1 in Romania.
Citeste continuarea AICI.
Publicat: 05 Aug. 2019, 08:40 News 3
Pe aceeași temă