Cosmin Selesi va canta cu trupa pentru noul sezon „Te cunosc de undeva”

Publicat: 04 Sep. 2019, 13:16 News 3

Schimbare majora pentru prezentatorul show-ului "Te cunosc de undeva", care va putea fi vazut in alt rol.

Cosmin Selesi va canta cu trupa. Veste geniala pentru fanii show-ului „Te cunosc de undeva”, fiindca Cosmin Selesi pregateste o mare surpriza. Acesta va canta in deschiderea celui de-al 14-lea sezon al show-ului transformarilor, alaturi de trupa sa.

Este pentru prima data cand apare in aceasta ipostaza, in cadrul proiectului muzical pe care il pregateste alaturi de orchestra condusa de Mirel Cumpanas.

Cosmin Selesi va canta cu trupa

Dan Bittman, dat afara de la Antena 1!

„Este un proiect muzical la care mă gândesc de patru-cinci ani și care, iată, se întâmplă. Iar asta este prima noastră apariție în această formulă – Cosmin Seleși Orchestra -, cu trupa al cărei director muzical este Mirel Cumpănaș.

Repertoriul nostru cuprinde numai piese românești, de la melodii din anii 1970-‘80, cântate de Mirabela, Angela, Corina sau compuse de Marius Țeicu, la piese din anii 1990-2000. Pe lângă muzică, în cadrul acestui proiect facem și entertainment, comedie, dar ne aducem aminte și de câte o melodie care ne-a marcat tinerețea, de la Pasărea Colibri sau Vama Veche la 3 Sud-Est.

Sper ca acest proiect muzical să iasă bine. Nimeni însă nu trebuie să se aștepte să fiu un mare cântăreț. Sunt actor, dar cred că pot face un entertainment de calitate alături de colegii din trupă care sunt niște muzicieni deosebiți, pentru că cineva trebuie să cânte bine și în trupa asta. Ei. (râde).

Așadar, nimeni să nu se aștepte să fiu tenorul lui Pește, dar garantez că o să se distreze și o să se bucure alături de noi. Așteptăm ofertele. Nunți, botezuri, cumetrii”, mai spune Cosmin, amuzat”, a spus Cosmin Selesi, potrivit Libertatea.

Publicat: 04 Sep. 2019, 13:16 News 3
Pe aceeași temă