Coronavirus. Familie distrusă, după ce doi soți căsătoriți de 50 de ani au murit la 6 minute distanță unul față de celălalt

Publicat: 06 Apr. 2020, 13:25 News

Doi soți căsătoriți de 50 de ani, au murit la o diferență de șase minute, după ce s-au îmbolnăvit cu noul coronavirus venit din China, Wuhan.

Potrivit CNN, cei doi erau din SUA, Florida. Femeia avea 72 de ani, iar bărbatul avea 74 de ani și, potrivit istoricului medical, cei doi nu ar fi avut alte probleme de sănătate înainte să se infecteze cu COVID-19. Fiul lor a fost sunat de doctori și a fost informat că tatăl său nu ar supraviețui și să își ducă și mama la spital, ca metodă de precauție.

Dar la 45 de minute de spitalizare, bărbatul a murit, iar după 6 minute a murit și soția acestuia, din păcate.

Mărturii din infern. Ce spune un celebru artist despre lupta împotriva coronavirusului

Basistul celebrei trupei britanice Duran-Duran, John Taylor, a trăit experienţa infectării cu COVID-19 şi a avut şansa să se vindece relativ repede. Pe pagina sa de Facebook, artistul a postat un mesaj în care a descris simpomele ca fiind ale unei gripe „Turbo”.

John Taylor a fost depistat pozitiv cu coronavirus în urmă cu trei săptămâni, moment în care intrat în carantină şi tratat la domiciliu.

Mărturii din infern. Ce spune un celebru artist despre lupta împotriva coronavirusului, după ce a învins boala. „Am binecuvântat cu o formă uşoară”, a spus muzicianul pe Facebook. „Poate că sunt un tip de 59 de ani în mod deosebit robust, îmi place să cred că sunt, sau am fost binecuvântat să iau o formă uşoară de Covid-19, dar după o săptămână de ceea ce aş descrie ca «gripă turbo», am scăpat şi m-am simţit bine. Trebuie să recunosc că nu m-a deranjat carantina, pentru că am avut şansa să mă recuperez cu adevărat”, a scris el.

Publicat: 06 Apr. 2020, 13:25 News
Pe aceeași temă