Copiii romani care au participat ieri la meciul Romania – Norvegia au devenit vedete

Publicat: 16 oct. 2019, 12:07 Autor: Simona Ciao.ro
Copiii romani care au participat ieri la meciul Romania - Norvegia au devenit vedete

S-a creat istorie aseara la meciul Romania- Norvegia, iar presa internationala n-a stat deoparte.

Copiii romani care au participat ieri la meciul Romania – Norvegia. Astfel ca, in prima repriza, crainicul de pe Arena Nationala a facut un anunt surprinzator, anuntand ca la meci sunt prezenti 29.854 de copii. Este pentru prima data in istorie cand se intampla asa ceva.

Astfel ca atmosfera a fost una superba, emotionanta chiar, iar presa internationala nu a stat deoparte si a scris pe larg despre prezenta micutilor suporteri pe „Arena Nationala”.

Copiii romani care au participat ieri la meciul Romania – Norvegia

Copiii romani care au participat ieri la meciul Romania - Norvegia

„Ca urmare a scandărilor fanilor de la meciurile cu Spania şi Malta, României nu i s-a permis să joace cu spectatori în tribune, la partida cu Norvegia.

Totuşi, Federaţia Română de Fotbal a putut chema la meciul cu Norvegia 30.000 de copii, care au animat stadionul de la Bucureşti. Mai mult, acesta a fost chiar un nou record mondial. Pentru că trebuie ca aceşti micuţi să fie supravegheaţi, a fost şi câte un adult la fiecare grup de 10 copii, pentru a avea grijă de ei şi pentru a-i îndruma.

UEFA consideră că astfel de sancţiuni nu trebuie să-i afecteze pe copiii de maximum 14 ani, aşa că li s-a permis accesul pe stadion. Prima dată când s-a întâmplat aşa ceva a fost la un meci din Liga Europa, între Partizan Belgrad şi AZ Alkmaar. Atunci au fost pe stadion 20.000 de persoane” a scris Marca, potrivit Adevarul.

„Arena Naţională din Bucureşti a primit vizita a 30.000 de copii în această seară. Această atmosferă specială a fost posibilă ca urmare a sancţiunii pe care România a primit-o. Chiar dacă suporteriii români au fost rasişti la meciurile cu Spania şi Malta, UEFA le-a permis să aducă un număr impresionant de copii la stadion. Acesta e un nou record mondial” a scris si Onefootball.

 

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea 

Publicat: 16 oct. 2019, 12:07 Autor: Simona Ciao.ro
Pe aceeași temă