Andra Măruță va cânta Imnul României la meciul cu Elveţia! Primele declarații ale artistei

Publicat: 21 nov. 2023, 12:00 Autor: Alina Nistor Vedete

Federația Română de Fotbal a anunțat oficial că Andra va cânta Imnul României în deschiderea partidei care va decide câștigătoarea Grupei I în preliminariile EURO 2024.

România s-a calificat la Campionatul European din 2024 după victoria împotriva Israelului, cu scorul de 2-1. În această seară, la 21:45, va avea loc meciul între România și Elveția care determină cine va ocupa primul loc în Grupa I, oferind avantaje în tragerea la sorți a grupelor turneului final.

Aproximativ 50.000 de români sunt așteptați în tribune să susțină echipa națională, iar atmosfera va fi una incendiară. Andra, care a mai cântat Imnul României pe Arena Națională în 2019, în cadrul unui eveniment la care Simona Halep și-a prezentat trofeul de la Wimbledon 2019, va oferi din nou un moment memorabil pentru suporterii tricolori. De menționat este faptul că artista nu a cerut vreo recompensă financiară.

„Când este echipa națională pe stadion, noi simțim ca un singur suflet, cântâm ca un singur glas. Tricolorii vor primi toată energia noastră când vor auzi imnul înaintea meciului cu Elveția. Cântăm în cor și strigăm din toată inima: Hai România!”, a spus Andra pe contul ei de Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andra (@andra)

Cât cere Andra Măruță pentru un eveniment

Artista câștigă extrem de bine și nu are grija zilei de mâine. Lunar îi intră în conturi sume la care alții nici n-ar îndrăzni să viseze. Dacă vrei s-o chemi pe Andra Măruță la nuntă, botez sau altă petrecere, atunci trebuie să scoți din buzunar suma de 12.000 de euro. Soția lui Cătălin Măruță are venituri și din alte părți.De exemplu, pentru jobul de jurat la ”Românii au talent” este plătită cu sume cuprinse între 8.000 – 10.000 euro.

Cătălin Măruţă ar fi avut un salariu de 15.000 de euro la Pro TV, salariu care, însă, s-ar mai fi diminuat după ce emisiunea pe care acesta o moderează a fost mutată din prime time. La această sumă se mai adaugă şi evenimentele private la care este invitat să prezinte, unde tariful ar fi de 2.000 de euro.

SURSA FOTO: Social Media

Publicat: 21 nov. 2023, 12:00 Autor: Alina Nistor Vedete
Absolventă a Facultății de Filozofie și Știinte Politice, Master în Marketing politic și Comunicare. Redactor și reporter la Antena Stars,…...
Pe aceeași temă