Confidenta Zinei Dumitrescu rupe tacerea! De ce ar fi murit Mama Modei

Publicat: 02 Apr. 2019, 14:36 Vedete

Zina Dumitrescu a murit pe 29 martie 2019, la onorabila varsta de 82 de ani. Si-a dat duhul in camera ei de azil, cum isi dorea sa o faca.

Acum, dupa Ioan Cassian, confidenta Zinei Dumitrescu rupe tacerea. Numele ei este Aura Ionescu si era prietena cu Mama Modei de ani buni. Aceasta a marturisit pentru Stirile Kanal D de ce s-a stins din viata Zina Dumitrescu.

In plus, confidenta Zinei Dumitrescu sustine ca aceasta nu isi dorea sa fie incinerata. Una din dorintele Mamei Modei a fost sa fie ingropata langa mama ei, in cimitirul Bellu. Din pacate, Zina a fost incinerata de Catalin Negreanu, fiul ei, la o zi dupa deces.

Dupa ce si-a incinerat mama, Catalin Negreanu s-ar fi intors imediat inapoi in Elvetia. Surse din presa sustin ca fiul ar fi lasat cenusa mamei sale in urma, la crematoriu.

Confidenta Zinei Dumitrescu rupe tacerea

  • „Eu eram confidenta ei, poate lumea nu știe. Regret tot ce s-a întâmplat, nu mă așteptam la un asemenea sfârșit. Nu merita să iasă de pe scena vieții așa cum a ieșit. Niciodată nu a zis că vrea să fie incinerată. Era revoltată când a aflat că Sergiu Nicolaescu a fost incinerat.
  • Locul ei nu era la azil. Era mai bine decât acasă, dar așa s-a terminat viața ei. Era supărată. M-am luptat cu el să nu o ducă la azil. Niciodată nu vorbea urât despre el. El nu se dusese la ea de șase ani. Asta a terminat-o!”, a declarat Aura Ionescu.

Ioan Cassian a vorbit despre fiul Zinei Dumitrescu

Dupa ce s-a aflat ca fiul ei, Catalin Negreanu, o va incinera, prietenii Zinei Dumitrescu s-au enervat. Toata lumea a inceput sa divulge secrete despre Catalin. Ioan Cassian a vorbit despre fiul Zinei Dumitrescu si el. Patronul azilului de lux din Ghermanesti rupe tacerea!

Ioan Cassian a vorbit despre fiul Zinei Dumitrescu si momentul in care a refuzat sa o mai vada. Acesta a fost invitat in cadrul emisiunii Agentia VIP, prezentata de Cristi Brancu. A facut mai multe dezvaluiri despre Catalin Negreanu, fiul Zinei Dumitrescu. Afla detalii aici!

Publicat: 02 Apr. 2019, 14:36 Vedete
Pe aceeași temă