Ferma 2019. Sora Claudiei Pavel intra in competitie! Cum au reactionat concurentii

Publicat: 02 Apr. 2019, 13:23 News 3

Dupa ce Claudia Pavel a fost eliminata in urma cu cateva saptamani din competitie, PRO TV face o mutare neasteptata. Va introduce o noua concurenta.

Ferma 2019. Sora Claudiei Pavel intra in competitie. Fanii emisiunii o vor putea vedea la PRO TV in editia de pe 2 aprilie a Ferma 2019. Paula Pavel nu este vedeta. Este sora Claudiei Pavel care se ocupa de imaginea artistei si de cresterea baietelului ei. De meserie, Paula Pavel este make-up artist.

In urma cu cateva saptamani, Paula Pavel, sora Claudiei Pavel, a sarit la gatul lui Brigitte Sfat. Dupa ce fosta sotie a lui Ilie Nastase a acuzat-o pe Claudia Pavel ca s-ar fi culcat cu sotul ei si un alt iubit, cele doua s-au injurat. Claudia Pavel a incasat o suma colosala de la Pro TV ca sa participe la Ferma! A depasit chiar si cat a castigat la Exatlon!

Ferma 2019. Sora Claudiei Pavel intra in competitie

Cel mai probabil, dupa tot ce s-a intamplat intre Brigitte Sfat si Florin Pastrama, PRO TV vrea sa schimbe scenariul. Sa treaca de la imaginile de sex cu cei doi la scandal intre Paula Pavel si Brigitte Sfat. Claudia Pavel, poze sexy dupa eliminarea de la Ferma 2019. Cum se mentine asa supla

Cele doua nu se inteleg deloc. Concurentii au fost socati sa afle de intrarea in Ferma 2019 a Paulei Pavel. Acestia sunt fermi convinsi ca Paula vrea sa o razbune pe Cream. Claudia Pavel a iesit sifonata din Ferma 2019 dupa multe acuzatii si injuraturi pe care Brigitte Sfat i le-a aruncat in fata, la PRO TV.

Ferma 2019. Concurentii, socati de aparitia Paulei Pavel

  • „Cred că a venit să se răzbune. Brigitte se simte cu musca pe căciulă şi încercă să îi intre pe sub piele, dar nu cred că pune botul Paula”, spune Ioana Filimon.
  • „Mă bucur că este aici, acum nu ştiu dacă se bucură toata lumea. Ştim cu toţii vorba aia: cine sapă groapa altuia, cade singur în ea. Oare i-a venit momentul lui Brigitte să alunece singură în ea?”, sustine Diana Belbita, prietena cu Claudia Pavel.
Publicat: 02 Apr. 2019, 13:23 News 3
Pe aceeași temă