Comedii romantice 2018! Care sunt cele mai bune filme de acest gen?

Publicat: 21 iul. 2018, 14:46 Autor: Echipa Ciao.ro Life

Uite cateva filme din care sa iei tot ce trebuie pentru a pastra vie iubirea:

Comedii romantice 2018! Ca sa fii un partener placut pentru jumatatea ta, trebuie sa ai de toate, dar  in special sa fii un om amuzant si romantic, ca sa si intretii flacara iubirii.

Cele mai bune comedii romantice 2018!

Love, Simon

Un film de exceptie cu Nick Robinson, Jennifer Garner, Josh Duhamel si Katherine Langford in care toata lumea merita o mare poveste de dragoste, dar pentru Simon, adolescent de 17 ani, totul este mai complicat. Acesta e pe punctul de a spune familiei si prietenilor ca impartaseste alta orientare sexuala si ca inca nu stie identitatea colegului de care s-a indragostit.

Overboard
Un film de comedie, cu ceva dragoste, iar in rolurile principale sunt Anna Faris si Eugenio Derbez. Filmul are o poveste ca scaosa din carti. Un baiat bogat, rasfatat si obraznic, care devine amnezic in urma unui accident. Povestea devine si mai interesanta cand o anumita fosta colega angajata de a lui, pe care nu a tratat-o niciodata prea frumos, il cauta pentru un plan de razbunare.

The Kissing Booth
Comedie care ii are ca actori pe Molly Ringwald, Joey King, Joel Courtney si Meganne Young, dar are si o calitatea de pret prin care o prietenie devine longeviva: pastrarea secretelor. Elle si Lee, cei mai bun prieteni de cand s-au cunoscut, ajung intr-un impas. Prietenia lor are multe reguli la baza, iar cand ea se indragosteste de fratele lui mai mare, cea mai importanta regula este incalcata.

Destination Wedding
Ellie Hamilton a planificat o minunata destinatie pentru luna de miere a surorii sale. Cand oaspetii sosesc in paradisul de pe plaja unde are loc nunta ei, Ellie fuge la fostul ei iubit, iar cu ocazia asta observa ca este cel mai bun barbat din lume. Atunci cand mirele si mireasa nu apar, Ellie si Greg trebuie sa minta oaspetii si sa le spuna ca totul este in regula. Cu nunta la cateva zile distanta, Ellie nu stie daca sora ei isi va face aparitia la ea, ea si Greg trebuie sa o salveze, in timp ce se prabusesc unul peste celalalt. Iar de aici pornesc alte intamplari.

Sherlock Gnomes
In regia lui Jhon Steverson, cu actori ca Johnny Depp, James McAvoy si Emily Blunt se petrece o poveste cu pitici. Gnomeo si Julieta, doi pitici simpatici, ajund pentru prima data la Londra. Prima lor grija e sa-si pregateasca noua lor gradina pentru sosirea primaverii. Dar vor afla foarte rapid ca cineva rapeste pitici de peste tot din Londra si totul devine mai complicat si serios.

Twelfth Night
In regia lui Chrisopher Luscombe, comedia are o poveste incalcita la baza, dar plina de dragoste. Doi gemeni sunt despartiti de un naufragiu. Viola si Sebastian, cei doi frati, sunt nevoiti sa isi poarte singuri de grija. Viola se indragoste de Orsino, care o adora pe Olivia, iar ea o indrageste pe Viola, dar care, la randul ei, este idolatrizata de Malvolio.

Publicat: 21 iul. 2018, 14:46 Autor: Echipa Ciao.ro Life
Pe aceeași temă