Daniela Gyorfi, marturisire cu durere despre mama ei.”Casa e goala fara mama…”

Publicat: 21 Jul. 2018, 11:18 Vedete

Daniela Gyorfi marturiseste cu durere lipsa pe care o are de cand mama ei a murit.

Daniela Gyorfi, marturiseste cu durere la mai bine de patru ani de cand mama ei s-a stins din viata. Aceasta este sfasiata acum si de pierderea celor patru animale ale ei de companie.

Artista sufera si acum dupa moartea mamei ei, mai ales ca suferinta s-a intensificat dupa ce si-a pierdut si animalele de companie.

Dupa moartea mamei sale, cokerul pe care il avea a decedat si el. Dupa asta, a murit si Toby, un sharpei pe care-l primise cadou de la iubitul ei George Tal.

Marturisirea dureroasa a Danielei Gyorfi a fost in legatura cu atmosfera din casa sa, in urma pierderilor pe care le-a suferit.

„Pisica a murit si ea, de batranete, iar o alta a fugit. Am mai avut inca una, dar am fost nevoiti sa o dam, intrucat a zgariat-o pe Maria.”

Artista spune ca simte ca e casa goala de cand nu mai sunt nici ele.

„De cand a murit mama si s-au dus si cainii si pisicile, casa este goala. Am trait 15 ani inconjurata de animale, iar acum nu mai avem niciunul. S-au dus dupa mama…Erau atasate de ea. Ne-am gandit sa luam un caine, dar inca nu ma simt in stare. Pierderile suferite nu pot fi inlocuite. Trebuie insa sa si putem sa avem grija de el. Marie e cea care vrea neaparat unul.”, a declarat Daniela Gyorfi pentru libertatea.ro

Daniela Gyorfi este o interpreta cu studii. Aceasta a urmat liceul George Enescu si apoi Scoala Populara de Arta.

In 1991 a avut loc prima sa aparitie din cariera muzicala. A participat la festivalul de Mamaia unde a obtinut premiul II la sectiunea de „Interpretare”. Artista are in spate o cariera de peste 20 de ani, timp in care a avut concerte atat in tara, cat si in strainatate. A lansat de-a lungul carierei cateva albume si a avut melodii care au ajuns hit-uri

Publicat: 21 Jul. 2018, 11:18 Vedete
Pe aceeași temă