Ela Craciun a aflat daca va avea fetita sau baietel!

Publicat: 21 Jul. 2018, 11:15 Vedete

Vedeta urmeaza sa fie mamica pentru a treia oara.

Ela Craciun a aflat ce sex o sa aiba cel de-al treilea copil, si a tinut sa impartaseasca vestea cu toti prietenii ei de pe retelele de socializare.

 

Ela Craciun a aflat daca va avea fetita sau baietel!

 

 

„A fost o dupa-amiaza superba. Ne-am adunat cu totii intr-o gradina plina cu flori, frumos amenajata cu baloane colorate, cu candy barm limonada, ne-am bucurat de vremea superba si de momentele speciale petrecute impreuna. Erau cu totii nerabdatori sa afle vestea: va fi baietel sau fetita? Au facut chiar pariuri inainte. Asteptau sa vada ce culoare au stelutele din balon.
Albastre sau roz? A fost prima varianta. Vom avea un baietel! Ramane acum sa ne decidem asupra numelui. Alesia ne-a sus ca ea vrea sa aiba ultimul cuvant si ca va avea grija de fratiorul ei mai mic.
Mai sunt doua luni si jumatate pana la venirea lui pe lume! Sunt binecuvantata sa am o familie atat de frumoasa si unita!”, a spus Ela Craciun

 

Ela Craciun a aflat daca va avea fetita sau baietel!

 

Prezentatoarea de televiziune este deja mama a doi copii: Alex si Alesia, in varsta de 12 si 6 ani. In prezent traieste o poveste frumoasa cu sotul ei pe care il cunoaste de 13 ani, desi au trecut printr-un blocaj dupa venirea Alesiei pe lume. Cei doi soti se simteau ca doi straini, dar au reusit sa depaseasca acest impas. Petse mai putin de doua luni si jumatate toata familia se va pregati sa-l intampine pe cel mai nou membru.

Publicat: 21 Jul. 2018, 11:15 Vedete
Pe aceeași temă