Codin Maticiuc, despre apelurile disperate la 112 ale Alexandrei: „Cum traiesc cu vocea ei in cap? Procurorul. Politistii de la poarta. Operatoarea. Seful politiei”

Publicat: 31 Jul. 2019, 16:58 Ciao.ro

Codin Maticiuc si-a exprimat gandurile in cazul crimelor de la Caracal. Barbatul celebru i-a intrebat, in mod retoric, pe cei din partea autoritatilor, cum reusesc sa traisca cu vocea Alexandrei in cap.

Codin Maticiuc, despre apelurile la 112 ale Alexandrei. Acesta a transmis totul pe Facebook, fiind ingrozit de modul in care s-au ocupat cei care trebuiau sa o salveze pe adolescenta de 15 ani de caz.

Codin Maticiuc, despre apelurile la 112 ale Alexandrei

Acesta a marturisit ca a citit stenograma convorbirilor avute de catre Alexandra Macesanu cu cei de la serviciul de urgenta 112. A recunoscut ca nu a putut asculta si fisierele audio, care sunt considerate sfasietoare.

Codin Maticiuc, despre apelurile disperate la 112 ale Alexandrei

„Am citit transcrierele discuțiilor dintre Alexandra și 112. Greu. Și când le-au prezentat la știri a fost greu. Unii au ales sa publice fișierele audio cu vocea ei. Am rezistat 4 secunde. Pâna la „sunt domnișoară și am 15 ani.” Ei cum trăiesc cu vocea ei în cap? Procurorul. PolițiștiI de la poartă. Operatoarea. Șeful poliției.

De teamă că răspunsul la întrebarea mea este „bine, merci” îmi doresc să răspundă pentru moartea ei și alții în afară de monstrul nebun. Și nu doar cu funcțiile. Să și intre puțin. Oricât de puțin. Îi așteaptă acolo niște oameni care o să se joace cu ei de-a 112 prin celulă din sfert în sfert de oră. Flotări alternate cu mersul piticului și la final capace și flegme pentru încurajare”, a conchis Codin Maticiuc.

Stenograma convorbirilor dintre Alexandra Macesanu si serviciul de urgenta 112 a fost publicata marti, pe 30 iulie 2019. Chiar unchiul tinerei, Alexandru Cumpanasu, a facut-o publica pe Facebook, spre groaza tuturor.

Dialogul dintre Alexandra si politist

„Nu mai tine linia ocupata” este replica halucinanta din dialogul celor doi, pe care agentul Viorel Florescu i-a spus-o Alexandrei dupa indemnul „stai acolo”. Dialogul cu adolescenta de 15 ani este terifiant.

„A fost o decizie foarte, foarte grea care a apartinut exclusiv tatalui si mamei Alexandrei, cei care i-au dat viata acestui copil. A fost foarte foarte grea aceasta decizie pentru o familie atat de discreta si normala. Sigurul motiv pentru care familia hotaraste sa le faca publice este pentru a vedea intreaga tara putregaiul unui sistem criminal si curajul acestui copil incredibil.

Vrem prin punerea lor aici doar DREPTATE si sa fie pedepsiti vinovatii iar pentru viitor niciun ticalos din statul roman sa nu mai UCIDA! Va rog in numele parintilor sa trateze toata lumea aceste conversatii cu decenta si respect. Tatal si mama Alexandrei INTERZIC oricarei persoane sau mass media sa difuzeze vocea Alexandrei!”, a spus Alexandru Cumpanasu, unchiul fetei, potrivit libertatea.ro.

Publicat: 31 Jul. 2019, 16:58 Ciao.ro
Pe aceeași temă