Cine sunt cei 20 de concurenți ai emisiunii Survivor România, transmisă de Kanal D

Publicat: 23 Jan. 2020, 08:46 Vedete
Cine sunt cei 20 de concurenți ai emisiunii Survivor România, transmisă de Kanal D

Show-ul Survivor România revine în 2020, la Kanal D. Cei 20 de concurenți se vor confrunta într-o dură competiție sportivă, în Republica Dominicană.

Concurenții de la Survivor România 2020 urmează să treacă prin situații limită, să își testeze capacitățile fizice și psihice și să iși demonstreze puterea de a gestiona cele mai neașteptate și dificile situații.

Concurenți Survivor România- Echipa Faiomoșilor

Echipa Faimosilor este formată din personalități foarte diferite, carismatice, venind din diferite domenii, fie că este vorba de muzică, televiziune, actorie, sport. Cristina Siscanu, Elena Ionescu, Ruby, Mihai Onicas, Lino Golden, Grațiela Teohari Duban, Augustin Viziru, Asiana Peng, Cezar Juratoni și Bogdan Vladau formează deja o echipa redutabilă în Republica Dominicană.

Concurenți Survivor România – Echipa Războinicilor

Echipa Războinicilor reunește zece concurenți încă necunoscuți publicului larg, dar care vor cuceri prin determinare și prin poveștile extraordinare de viață. Adriana Popescu, Remus Laurențiu Mihai, Elena Karina Fetica, Cristian Marius Ioniță, Claudia Mirela Rostas, Andrei Ciobanu, Andi Constantin, Lola (Lilia Crudu), Emanuela Carmen Huruiala și Emanuel Neagu vor lupta cu toate forțele pentru a ajunge cât mai departe în competiție.

Concurenții vor fi nevoiți să își dezvolte adevărate strategii de supraviețuire, să se integreze în echipa din care fac parte și să facă față provocărilor dificile apărute în viață de zi cu zi din junglă Dominicană. Abilitățile de adaptare, echilibrul psihic, îndemânarea și rezistență fizică le vor fi cei mai buni aliați in parcursul lor.

Survivor România – Dan Cruceru prezintă sezonul 2020

Dan Cruceru este prezentatorul Survivor România 2020,  aventura extremă în Republica Dominicană, unde va fi alături de cei 20 de concurenți curajoși. Vedetă TV, blogger de parenting, influencer, om de afaceri, pasionat de sport și tatăl a doi copii minunați, Dan Cruceru prezintă acum „Survivor România”, reality show-ul ce va ține cu sufletul la gură milioane de români.

„Sunt onorat să fiu implicat într-un reality iconic, de asemenea, foarte bucuros să am parte de o experiență extraordinară, într-un peisaj de o frumusețe ieșită din comun. Sunt nerabdator să îi cunosc pe concurenți, vor avea parte de o competiție extrem de dură, pentru că vor fi ca niște naufragiați în jungla din Republica Dominicană. Să-ți construiești singur adăpost, să îți procuri singur hrana din ceea ce îți ofera natura și să nu ai parte de nimic din confortul cu care erai obișnuit, toate acestea mi se par niște adevărate pietre de încercare. La care se adaugă imposibilitatea de a ține legătura cu familia, cu cei dragi. Telespectatorii vor avea parte de o competiție sută la sută reală, încărcată de dramatism, depășirea limitelor, camaraderie și dorința de a fi cel mai bun”, a declarat Dan Cruceru.

Citește și: Reacția lui Mădălin Ionescu, după ce Cristina Șișcanu a izbucnit în plâns la Survivor România

Survivor România 2020, în Republica Dominicană

Show-ul este filmat în Republica Dominicană, o țară insulară din America de Nord, în nordul Mării Caraibilor, situată în partea de est a insulei Hispaniola. În partea de vest se învecinează cu statul Haiti. Republica Dominicană este renumită pentru plajele sale cu nisip alb, pentru lagunele turcoaz, dar și pentru munții din zonele de coastă, culminând cu vârful Pico Duarte (3175 metri). Cu peste șase milioane de sosiri turistice în fiecare an, e cea mai populară destinație turistică din regiunea Caraibelor și ocupă TOP 5 în America.

Publicat: 23 Jan. 2020, 08:46 Vedete
Pe aceeași temă