Reacția lui Mădălin Ionescu, după ce Cristina Șișcanu a izbucnit în plâns la Survivor România

Publicat: 21 Jan. 2020, 15:13 Vedete

Mădălin Ionescu, soțul Cristinei Șișcanu, a reacționat la imaginile când concurenta de la Survivor România a izbucnit în lacrimi. Cristinei îi este foarte greu să stea departe de familie, astfel că a ”clacat”.

Astfel că, Mădălin Ionescu, soțul ei, a transmis un mesaj pentru publicul care o urmărește pe cea care este acum concurentă într-o emisiune care testează limitele.

”E inimaginabil cât de mult poate sa doară incapacitatea de a comunica cu cei dragi. Cum sa-i spun soției mele ca Petra e bine? E aproape paralizantă aceasta neputința de a șterge lacrimile persoanei iubite, de a o mângâia, de a-i conferi alinare . Știu … Unii vor spune : “cine a pus-o ?. Alții, așa cum am văzut, se gândesc ca a făcut acest pas pentru bani și ca trebuie sa suporte dacă a intrat in joc. Nu! Nu a făcut-o pentru bani. Am spus-o … Multumim lui Dumnezeu, avem cu ce trai.

Putea sa stea lângă noi acasă fără probleme. Cristina nu și-a propus sa câștige marele premiu, ci sa-și testeze limitele. Mai sunt și alte rațiuni, altele decât cele financiare, despre care nu pot vorbi in locul ei. Indiferent de motive, imposibilitatea de a fi lângă ea când plânge, ma tulbura enorm. Atât !”, este mesajul transmis de Mădălin Ionescu pe Instagramul Cristinei Șișcanu.

View this post on Instagram

E inimaginabil cât de mult poate sa doară incapacitatea de a comunica cu cei dragi . Cum sa-i spun soției mele ca Petra e bine ? E aproape paralizantă aceasta neputința de a șterge lacrimile persoanei iubite, de a o mângâia, de a-i conferi alinare . Știu … Unii vor spune : “cine a pus-o ?. Alții, așa cum am văzut, se gândesc ca a făcut acest pas pentru bani și ca trebuie sa suporte dacă a intrat in joc. Nu! Nu a făcut-o pentru bani. Am spus-o … Multumim lui Dumnezeu, avem cu ce trai . Putea sa stea lângă noi acasă fără probleme. Cristina nu și-a propus sa câștige marele premiu, ci sa-și testeze limitele. Mai sunt și alte rațiuni, altele decât cele financiare, despre care nu pot vorbi in locul ei. Indiferent de motive, imposibilitatea de a fi lângă ea când plânge, ma tulbura enorm . Atât ! @survivorromania.oficial @kanald

A post shared by CRISTINA SISCANU IONESCU (@iamcristinasiscanu) on

Publicat: 21 Jan. 2020, 15:13 Vedete
Pe aceeași temă