Scandal la Survivor România! Cristina Șișcanu și Andi, la un pas de bătaie!

Publicat: 20 ian. 2020, 10:56 Autor: Maria Apostol Vedete
Scandal la Survivor România! Cristina Șișcanu și Andi, la un pas de bătaie!

Soția lui Mădălin Ionescu și-a ieșit din minți după ce l-a văzut pe Andi că sărbătorea o victorie, în vreme ce alt coleg de echipă se afla în suferință. 

Accidentarea lui Augustin Viziru la Survivor România a dat naștere și primului conflict între Faimoși și Războinici. Enervată la culme de faptul că Andi, rivalul din echipa adversă se bucura și sărbătorea victoria, în timp ce colegul său mai avea puțin și plângea de durere, Cristina Șișcanu nu a mai rezistat și a răbufnit.

Concurentul echipei Faimoșilor, Augustin Viziru, a avut parte de o accidentare serioasă la gamba stângă, ceea ce l-a făcut să iasă învins dintr-o probă contra echipei adverse. Pentru că Andi, fosta ispită de la Insula Iubirii a fost cel care l-a înfrânt, ceilalți concurenți din echipa fostei vedete de la Antena 1 au sărbătorit victoria, lucru ce a deranjat-o foarte mult pe Cristina Șișcanu, care nu a ezitat și l-a pus la punct pe Andi imediat, relatează cancan.ro.

Ți-a picat greu la stomac? Ți-a picat greu la stomac înfrângerea asta?”, i-a spus Andi lui Augustin Viziru, într-o notă ironică. Cu toate acestea, rivalul lui Augustin Viziru a conștientizat imediat că acesta chiar avea o problemă serioasă. „E la pământ omul, nu dau în el”, a mai spus Andi.

Cristina Șișcanu, în scandal cu Andi

Pentru că accidentarea lui Augustin Viziru a fost foarte serioasă și acesta chiar a avut nevoie de îngrijiri medicale, Cristina Șișcanu i-a adresat câteva replici dure lui Andi, după ce a văzut că acesta se bucură de victorie, în timp ce colegul ei se tăvălește pe jos de durere, la propriu.

Să stai să râzi ca fraierul când un om suferă, trebuie să fii chiar… Nu contează dacă râde de el sau nu. Nu ai voie să râzi când un om e în suferință! Nu te certa cu mine, că nu ești în măsură. Te rog frumos! Nu ai treabă cu mine!” spus Cristina Șișcanu.

Nici Andi nu s-a lăsat mai prejos, așa că i-a răspuns imediat vedetei. „Îmi zici tu ce am voie și ce nu am voie?!”a replicat Andi, extrem de nervos.

Publicat: 20 ian. 2020, 10:56 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă