Cine este ultimul eliminat de la Survivor România. A părăsit dezamăgit competiția de la Kanal D

Publicat: 22 Apr. 2020, 16:00 General
Cine este ultimul eliminat de la Survivor România. A părăsit dezamăgit competiția de la Kanal D

Survivor România este, fără îndoială, unul dintre cele mai urmărite reality show-uri din România, iar fanii așteaptă cu sufletul la gură să afle cine va câștiga competiția de la Kanal D. În fiecare săptămână, un concurent este eliminat, iar de data aceasta despărțirea s-a lăsat cu lacrimi.

Alice, eliminată din echipa Războinicilor

Ediția de marți seară a celebrului show ”Survivor România” a adus o nouă eliminare în tabăra Războinicilor. Alice a părăsit competiția, iar la final nu și-a putut stăpâni lacrimile.

”Vreau să spun că am învățat să apreciez, viața este mult mai frumoasă decât o consideram eu. Apreciez și că stau pe acest scaun. Abia aștept să ajung la ai mei, să le povestesc. Nu am regrete, cred că totul se întâmplă cu un scop și atunci când trebuie să pleci, pleci”, a declarat tânăra după ce a fost eliminată din emisiunea de la Kanal D.

Eliminarea lui Alice a venit după ce Războinicii au pierdut cele două jocuri de imunitate de marți seară, în fața Faimoșilor. Deși nu a fost singura nominalizată la eliminare, Alice a adunat mai puține voturi din partea publicului, în lupta directă cu Lola.

La 23 de ani, Alice a intrat în competiția de la Kanal D în luna martie, alături de alți 3 concurenți noi. Andreea Emilia Alupei și Răzvan Mihai Preda s-au alăturat atunci Faimoșilor, iar Alice Andruca și Iancu Sterp au completat echipa Războinicilor. Alice este antrenor personal de fitness, dar a cochetat și cu sportul de performanță. Este campioană mondială la dans sportiv.

Premiu fabulos pentru câștigătorul Survivor România

Survivor România a debutat la Kanal D pe 18 ianuarie anul acesta. Formatul original al reality show-ului a fost difuzat în mai multe țări, printre care Grecia și Turcia, iar audiențele au fost extrem de ridicate. Acesta a fost motivul care i-a făcut pe șefii de la Kanal D să producă această competiție și în România. Astfel, Survivor România a înlocuit emisiunea ”Exatlon”, în grila de programe a postului.

Două echipe, Faimoșii și Războinicii, formate din câte 10 concurenți, își dispută lupta pentru supremație și supraviețuire în jungla din Republica Dominicană. La final, va rămâne un singur ”supraviețuitor”, care va pune mâna pe premiul cel mare al emisiunii, 250.000 de lei. În ciuda faptului că și în Republica Dominicană a fost declarată stare de urgență din cauza pandemiei de coronavirus, filmările pentru această competiție nu au fost oprite. Explicația a fost aceea că în mijlocul naturii, acolo unde se desfășoară emisiunea, riscul de infectare este foarte mic.

Prima concurentă care a părăsit competiția a fost Cristina Șișcanu, din tabăra Faimoșilor. Vedetele i-au mai pierdut pe Lino Golden, Ruby, Bogdan Vlădău, Ana Maria Pal, Raul Cormoș, Grațiela Duban, Sony Flame și Mihai Onicaș, care au plecat pe rând din emisiune.

De partea cealaltă, din echipa Războinicilor au plecat acasă până acum Andi Constantin, Cristian Ioniță, Adriana Popescu, Remus Laurențiu Mihai, Claudia Rostaș, Alexandra Soare și Cornel Chirică.

Publicat: 22 Apr. 2020, 16:00 General
Pe aceeași temă