Cine este tatal copilului Flaviei Mihasan! De ce si-a tinut sarcina ascunsa pana acum

Publicat: 29 dec. 2018, 14:00 Autor: D. C. News 3

Anul 2019 vine cu vesti bune pentru Flavia Mihasan!

Blondina de la ‘Neatza cu Razvan si Dani’ a pus punct zvonurilor si a marturisit public ca va deveni mamica pentru prima data. Colega de platou a lui Razvan Simion si Dani Otil  este insarcinata in patru luni.

In urma cu o zi, vedeta a publicat pe Instagram o imagine in care apare alaturi de tatal copilului si a confirmat ca peste 5 luni va aduce pe lume un bebelus.

„De acum înainte, vom sărbători totul altfel. Cel mai frumos cadou e pe drum și ne-a ales pe noi”, a scris ea în dreptul fotografiei de pe Instagram.

Cine este tatal copilului Flaviei Mihasan!

Cine este tatal copilului Flaviei Mihasan!
Cine este tatal copilului Flaviei Mihasan!

Desi se zvonea de mai mult timp ca aceasta ar fi gravida, Flavia Mihasan nu a vrut sa vorbeasca despre acest subiect, marturisind pentru Viva.ro ca atunci cand va fi cazul, va dezvalui ea.

”Nu pot să spun nimic, mi se pare mult prea devreme. Când totul o să fie cum trebuie să fie, mi-ar plăcea ca acesta să fie zvonul meu şi vestea mea bună. Nu e prima oară când s-a scris asta, de aceea nu le-am luat în serios, nu am reacţionat… Va veni momentul în care eu voi spune, când va fi cazul şi totul va fi safe…(…) Trebuie să ne calmăm un pic ca să fie totul ok”, a spus Flavia Mihasan.

Conform Click.ro, Flavia se iubeste de cateva luni cu Marius Moldovan. Barbatul este dansator si actor, iar cei doi lucreaza impreuna la mai multe proiecte.

Publicat: 29 dec. 2018, 14:00 Autor: D. C. News 3
Pe aceeași temă
×