Cine e criminalul jurnalistei Viktoria Marinova. A fost arestat in Germania. Procurorul a facut noi dezvaluiri

Publicat: 10 Oct. 2018, 10:49 Life

Noi vesti in cazul uciderii unei jurnaliste de investigatii dupa ce ieri se vehicula stirea cum ca vinovatul pentru crima ar fi roman.

Cine e criminalul jurnalistei Viktoria Marinova. Procurorul general al Bulgariei, Sotir Tsatsarov, a confirmat miercuri că un bărbat bulgar a fost reţinut în Germania şi a fost pus sub acuzare pentru violarea şi uciderea jurnalistei Viktoria Marinova, scrie Reuters.

Bărbatul a fost arestat marţi la cererea Bulgariei, a declarat ministrul de Interne, Mladen Marinov, într-o conferinţă de presă la care au luat parte Tsatsarov şi prim-ministrul Boyko Borissov.

Autorităţile bulgare l-au pus sub acuzare pe bărbat şi se aşteaptă ca el să fie transportat de Germania în Bulgaria, a adăugat Marinov.

Victoria Marinova, prezentatoare TV şi director administrativ la postul regional TVN, a fost violată şi ucisă, cadavrul său fiind găsit aproape de malul Dunării, la Ruse, a anunţat duminică poliţia bulgară.

Suspectul în cazul jurnalistei bulgare Viktoria Marinova a fost identificat ca fiind Severin Krasimirov, un tânăr de 21 de ani. Poliţia ar fi găsit sângele victimei pe hainele sale, conform unor surse citate de site-ul nova.bg.

Continuarea articolului »

Publicat: 10 Oct. 2018, 10:49 Life
Pe aceeași temă