Cel mai dorit burlac din România a recunoscut cu ce le înnebunește pe femei: ”Frumusețea nu este punctul meu forte, trebuie să compensez cu alte lucruri…”

Publicat: 20 iun. 2020, 19:41 Autor: Maria Apostol Vedete

Cătălin Cazacu e pus pe treabă! Revine la Kanal D cu un nou sezon al emisiunii „Cash Taxi”, s-a apucat de meșterit și de gătit și a început să aibă o părere din ce în ce mai bună despre el! În plus, Cazacu își dorește să se lase…”îmblânzit”! De către cine? Aflăm chiar de la el, într-un interviu exclusiv acordat CIAO.RO.

Reporter: Ai revenit la Kanal D cu un nou sezon al emisiunii „Cash Taxi”! Ce noutăți aduceți acum telespectatorilor tăi fideli?

Sâmbăta trecută am scos taxiul din garaj, odată cu debutul noului sezon „Cash Taxi”, de la Kanal D. Am așteptat acest moment de foarte multă vreme, și spre marea mea bucurie nu am fost singurul care a așteptat acest lucru. Nu cred că există zi în care să nu primesc mesaje de la oameni  care mă întreabă când ajunge Cash Taxi în orașul lor; este un fenomen pentru mine, care aduce bucurie pe fețele oamenilor. Emisiunea poate fi vizionată în fiecare sâmbătă seară, de la ora 22:00.

Îi invit pe telespectatori să răspundă și ei la întrebările lansate în Cash Taxi! Ne amuzăm și ne antrenăm mintea, în același timp, cu pasagerii noștri. E un format care îmi place enorm, mai ales că aduce și multă bucurie oamenilor! Premiile sunt la mine, iar eu, se știe, sunt un băiat generos!  Evident, trebuie să răspunzi corect ca să câștigi, dar atmosfera îi ajută pe cei care intră în „Cash Taxi”.

Cătălin, cum a fost perioada de izolare pentru tine? Cum ai trecut peste, ce ai făcut în tot acest timp?

M-am autoizolat încă de la început, poate chiar și un pic mai devreme înainte să se anunțe și oficial starea de urgență. Eram și interesat să văd cum poate funcționa acest lucru, ca și experiență. Am stat până în data de 31 martie în casă, în București, am ieșit doar pentru a face cumpărăturile necesare. Apoi, după data de 31 martie am plecat la Timișoara, acolo unde trebuia să mă ocup de afacerea pe care o am. Acest lucru m-a ajutat să trec mai ușor peste această perioadă, pentru că munca m-a ținut ocupat.

Ai fost mai creativ în perioada asta?

Creativ este puțin spus! Am încercat să gătesc, dar nu a funcționat așa cum mi-am dorit, am încercat să învăț să fac diferite preparate. La secțiunea gătit, doar am încercat. În rest, am făcut pe meșterul Manole, am reparat lucruri prin casă, de la vopsit pereți și până la prizele strâmbe, lucruri pentru care nu îmi făcusem timp până atunci.

Cum ar trebui să arate femeia care ar putea să te liniștească sau să te…”îmblânzească” definitiv?

Cred că este vorba despre îmblânzit, cred că au trecut foarte multe primăveri, tot mai multe seturi de tocuri prin inima și creierul meu, care au lăsat niște urme adânci; și, probabil, cine poate să le acopere va reuși să mă „îmblânzească”.

Ești un bărbat destul de curtat! Ce crezi că văd fetele la tine?

Asta le întreb și eu, de cele mai multe ori, pe ele. Frumusețea nu este punctul meu forte, și atunci trebuie să compensez cu alte lucruri; faptul că am glume bune ajută în economia situației.

Ce părere ai tu despre tine?

După toată această perioadă am început să am o părere și  mai bună despre mine; nu eram cel mai mare fan al meu, dar acum am început să devin. Chiar sunt băiat bun.

I-ai dat lecții de motociclicm prietenului tău, Giani Kiriță! Cum a fost? Se pricepe?

Giani este o poveste umblătoare, m-a sunat într-o zi și mi-a spus că vrea să se dea cu motorul. Cum să îl refuz  pe prietenul meu?! I-am oferit tot echipamentul meu, m-am gândit că după primii 3 metri se va speria și nu va continua. E, nu a fost așa, chiar mi-a fost greu să îl mai dau jos de pe motor.

De ce ți-a fost cel mai dor cât ai stat acasă?

 De departe, cel mai dor mi-a fost de petrecerile pe care le făceam, în toată țara, împreună cu Victor Slav. Acum avem un proiect interesant, pe care vrem să îl punem în aplicare cât de curând.

Care a fost primul lucru pe care l-ai făcut acum, după ce am revenit oarecum la libertate?

Primul lucru pe care l-am făcut și de care îmi era tare dor a fost să mă urc pe motocicletă. Chiar după relaxarea restricțiilor am avut și primul antrenament pe motocicletă, și așa mi-am alinat dorul.  Aveam nevoie de acest lucru.

Cum ai petrecut de ziua ta? Care a fost cel mai frumos cadou pe care l-ai primit anul asta la aniversare?

A fost o zi atipică, am simțit-o mai sărbătorită pe vremea când eram la Exatlon și am câștigat acel meci, împreună cu echipa, împotriva Greciei și am considerat că am dat eu acea masă – recompensă a jocului.  A fost ciudat acum, am stat acasă, am ciocnit un pahar online cu prietenii care m-au sunat. Am zis că reportăm acest eveniment pentru vara acestui an.

Publicat: 20 iun. 2020, 19:41 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă