Catalin Cazacu si Ilinca Obadescu si-au spus ADIO dupa un an de relatie

Publicat: 22 mart. 2019, 16:42 Autor: Simona News 3

Se pare ca dragostea nu a tinut decat un an pentru cei doi, care au decis s-o ia pe drumuri separate.

Chiar daca Ilinca si Catalin nu mai formeaza un cuplu, cei doi au decis ca este mai bine si mai ‘sanatos’ sa ramana prieteni, si au dat primele declaratii despre separarea lor si motivele care au dus la aceasta decizie finala.

Din spusele Ilincai, atat ea cat si Catalin au realizat ca nu mai sunt compatibili si nu mai au nimic in comun. De aceea despartirea a fost fara certuri si scandal, dimpotriva, amandoi comportandu-se ca doi oameni maturi si civilizati.

„Acum mă concentrez mai mult asupra mea. Fac balet, m-am apucat de karate, mă bucur în continuare de tot ceea ce îmi oferă viață. Întâlnirile cu familia, prietenii, munca mea.

Catalin Cazacu si Ilinca Obadescu si-au spus ADIO

Catalin Cazacu si Ilinca Obadescu si-au spus ADIO

Eu și Cătălin (n.r. Cazacu) ne-am despărtit recent, dar suntem oameni maturi, în viață se întâmplă să realizezi că nu esti compatibil cu persoana langa care trăiești. Nu e ceva de reproșat și rămânem prieteni si colegi. Cătălin chiar este un om deosebit”, a spus Ilinca Obadescu pentru Wowbiz.

„E un om minunat, a reprezentat ceva extrem de important în existența mea, dacă mergem pe drumuri diferite nu înseamnă că nu rămânem prieteni”, a spus si Catalin Cazacu, potrivit sursei citate.

Catalin Cazacu este „oaia neagra” de la Ferma, show transmis de Pro TV, pentru ca vedetele se cearta din cauza lui: „Nu ştiu despre ce vorbeşti, dar la mine acasă pot să spun că este foarte linişte momentan” a spus acum ceva timp Catalin Cazacu pentru Click!, potrivit Libertatea.

Publicat: 22 mart. 2019, 16:42 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă