Cel mai cautat infractor de pe planeta! Recompensa pentru capturarea lui este de 10 milioane de dolari! VIDEO

Publicat: 17 oct. 2018, 16:23 Autor: madalina m. Life

Cel mai cautat infractor din intreaga lume se numeste Nemesio Oseguera Cervantes.

Barbatul pare sa ii fi luat locul lui „El Chapo”, in acest sens, pentru ca in momentul de fata este cel mai cautat infractor de pe planeta! In luna august din acest an, Statele Unite ale Americii anuntau ca Nemesio Oseguera Cervantes, poreclit „El Mencho” este numarul 1 de pe lista infractorilor.

Acesta e in fost politist, transformat in asasin, si l-a detronat pe „El Chapo”, devenind cel mai vanat infractor din intreaga lume. Recompensa oferita pentru capturarea lui s-a dublat, desi suma era initial de 5 milioane de dolari.

Cel mai cautat infractor de pe planeta

„El Mencho” este la ora actuala cel mai cautat infractor de pe intreaga planeta. El a devenit seful cartelului Jalisco Noua Generatie, una dintre cele mai puternice si periculoase grupari de narcotraficanti din Mexic.

Guvernul american a anuntat ca orice informatie despre criminal este bine primita, dar si ca vor exista recompense. Cel mai cautat infractor din lume a ajuns la varsta de 52 de ani si si-a construit un real imperiu in ceea ce priveste crima organizata.

Exista informatii potrivit caruia cartelul sau ar fi ajuns sa stranga, inca din anul 2011, atunci cand a fost fondat, o avere impresionanta. Suma se ridica la 50 de milioane de dolari, existand legaturi adance cu alte organizatii criminale, din foarte multe state.

Cel mai cautat infractor de pe planeta

Pentru ca isi doresc sa il captureze cat mai curand pe cel mai cautat infractor din intreaga lume, autoritatile americane au anuntat ca recompensa oferita pentru capturarea sa va fi de 10 milioane de dolari.

De asemenea, s-a deschis si o linie telefonica speciala pentru culegerea informatiilor legate de infractorul de origine Mexicana. Fostul politist transformat in asasin s-ar face vinovat de foarte multe ilegalitati, printre care si trafic de droguri, noteaza mediafax.ro.

„Cartelul Jalisco Noua Generatie face parte dintre cele cinci organizatii criminale transnationale cele mai periculoase din lume”, a spus Jeff Sessions, ministrul american al Justitiei. Acesta a mai declarat ca respectivul cartel aduce, in fiecare luna, in SUA, cel putin cinci tone de cocaina, dar si alte 5 tone de metamfetamine.

Publicat: 17 oct. 2018, 16:23 Autor: madalina m. Life
Pe aceeași temă