Plantatie uriasa de cannabis in Iasi! Muncitorii care lucrau in solare erau platiti cu 50 de euro pe zi!

Publicat: 27 sept. 2018, 14:37 Autor: D. C. Life
Plantatie uriasa de cannabis in Iasi! Muncitorii care lucrau in solare erau platiti cu 50 de euro pe zi!

Intr-un sat amarat din judetul Iasi un cetatean din Spania care era casatorit cu o romanca s-a apucat de un altfel de “agricultura”.

Plantatie uriasa de cannabis in Iasi! Muncitorii erau platiti cu 50 de euro pe zi! Stim ca pare greu de crezut, dar in judetul Iasi cannabisul se cultiva la sere, exact ca rosiile sau castravetii. Plantatia descoperita de politisti era pur si simplu uriasa.

Captură impresionată a polițiștilor de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Iași. Aceștia au descins într-o comună din județ, unde au găsit cannabis cultivat în sere pe o suprafață de 10.000 de metri pătrați. Cultura de cannabis era amplasată în sere desfășurate pe o suprafață de un hectar în comuna Hadâmbu, pe un teren ce a fost cumpărat în urmă cu un an de un bărbat din Spania, căsătorit cu o româncă, scrie Ziarul de Iași.

Rețeaua de traficanți de droguri, formată din doi italieni și doi spanioli, a angajat șapte muncitori. Pentru fiecare zi de muncă, aceștia erau plătiți cu câte 50 de euro fiecare.

Plantatie uriasa de cannabis in Iasi! Muncitorii erau platiti cu 50 de euro pe zi!

Poliţiştii au ridicat mai mulţi saci de cannabis, dar o parte a fost aruncat de către angajaţi într-un şant de scurgere. Mai multe persoane sunt audiate de ofițerii de la BCCO.

Publicat: 27 sept. 2018, 14:37 Autor: D. C. Life
Pe aceeași temă