Oana Roman, declaratii bomba: “Să nu mai aud pe nimeni că mă face grasă! Aş putea fi lejer top model!” E pe bune!

Publicat: 27 Sep. 2018, 11:36 News 3

Vedeta de la noi s-a comparat cu un model de podium ceva mai corpolent si toata lumea a luat foc pe contul ei de Facebook.

Oana Roman: “Să nu mai aud pe nimeni că mă face grasă!” Oana Roman a indurat ani de zile critici referitoare la silueta ei si la kilogramele in plus. Desi nu a recunoscut niciodata ca are o problema, totusi acum si-a fauct curaj si abordeaza deschis subiectul.

Oana Roman a atins subiectul sensibil despre greutatea ei si despre faptul ca in ziua de astazi oamenii sunt mult mai toleranti cu femeile corpolente si chiar si marele case de moda au inceput sa le includa in prezentarile lor. Pozitia pe care a luat-o insa Oana Roman pe Facebook a impartit oamenii in doua categorii, asa cum era de asteptat. Unii care o critica in continuare ca nu face nimic sa slabeasca si altii care sunt mai toleranti si se aliniaza cu tendintele civilizatiilor occidentale. Desi a avut o perioada in care a slabit mult, acum Oana Roman este din nou in aceeasi silueta care a consacrat-o si i-a adus atatea clipe nefericite.

Oana Roman a fost deseori criticată pentru că nu face mai nimic ca să slăbească. Deşi vedeta a încercat ani la rândul să se scuze mai rău a făcut, căci fanii au taxat-o de fiecare dată. În plus, apariţiile ei de le avenimentele mondene au fost comentate intens şi din acest punct de vedere. Ca să arate că ea totuşi stă bine la acest capitol, Oana a publicat o imagine cu un model pentru care silueta filiformă pe podium ar fi de domeniul trecutului.

Continuarea articolului »

Publicat: 27 Sep. 2018, 11:36 News 3
Pe aceeași temă