Ce decizie radicală a luat familia Clejanilor în privința concertelor, după ce fiul lor a fost internat la Spitalul Obregia

Publicat: 22 iun. 2021, 12:16 Autor: Andreea Voicu Vedete

Fulgy se află internat de aproape două săptămâni la Spitalul Obregia din Capitală, după ce a avut o serie de ieșiri deplasate în public. Recent, și familia lui a vorbit despre ce va face vara aceasta, având în vedere faptul că restricțiile din pandemie s-au relaxat.

Familia Clejanilor nu trece printr-o perioadă foarte bună, având în vedere faptul că Fulgy, fiul lor, se află internat într-un centru de specialitate. După scandalul în media, artistul a fost reținut pentru o perioadă de 29 de zile, iar recent familia lui a mărturisit ce va face vara aceasta. Potrivit declarațiilor lui Ioniță de la Clejani, aceștia vor merge la nunțile care au fost amânate din 2020.

”Cântăm toată vara. Ne bucurăm că avem cântări mai ales că am fost afectați și noi de pandemia asta. Avem nunți amânate de anul trecut”, a spus Ioniță de la Clejani, pentru playtech.ro.

Viorica din Clejani, despre Fulgy: „Ăsta e copilul meu. Ce să fac acum, să îl omor?”

În cadrul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”, mama lui Fulgy a declarat faptul că primește pe social media mesaje de condoleanțe.

”A ajuns lumea să îmi dea mesaje de condoleanțe pe Facebook. Dar se poate așa ceva? Lasă-mă Ioniță să vorbesc că nu mai pot. Lumea ne dorește răul și se bucură atunci când nu ne este bine! Sunt copiii mei și eu îi susțin așa cum sunt. Ăsta e copilul meu. Ce să fac acum, să îl omor? În țara asta nu vrea să mă vadă nimeni bine, dar dacă apari cu lucruri negative, atunci ești văzut și promovat. A greșit și asta e. Să mă lase toată lumea în pace! Sunt foarte nervoasă și supărată pentru că Fulgy e judecat. Ce a făcut? A luat de la gura cuiva? A luat banii cuiva? Să fie lăsat în pace și el și toată familia mea. Să mă lase Ioniță să vorbesc și eu că sunt mama lui până la urmă”, a mărturisit Viorica de la Clejani, citează Cancan.

Nu este pentru prima dată când băiatul Clejanilor ajunge pe mâinile medicilor. În urmă cu trei ani, el a fost tratat și la Spitalul pentru Toxicodependențe şi Psihiatrie “Sf. Stelian” și, ulterior, părinții lui au decis să-l trimită și la o clinică de dezintoxicare din Spania, scrie Cancan.ro

sursă foto: arhivă Ciao / capturi video Youtube

Publicat: 22 iun. 2021, 12:16 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă