Ce studii are Mirela Vaida! Ce nu știai despre prezentatoarea TV de la ”Acces Direct”

Publicat: 12 iun. 2020, 12:26 Autor: Andreea Voicu Vedete

Mirela Vaida este, cu adevărat, o femeie norocoasă. Frumoasa prezentatoare TV are o carieră de succes în televiziune, dar nu mulți sunt cei care știu ce studii are.

Ea a devenit foarte cunoscută odată cu emisiunea ”Mireasă pentru fiul meu”. Mirela Vaida a absolvit primul master în 2007, în Comunicare și relații publice, în cadrul Facultății de Drept a Universității București, având media 9.66. De asemenea, licența a luat-o cu 9.35.

De asemenea, a mai făcut un master în Dreptul Comunității Europene, tot în cadrul Facultății de Drept. Media de disertație a fost de 9.66, arată Antena 3. Prezentatoarea de la ”Acces Direct” are și două atestate, unul pentru limba engleză și altul pentru programator.

Mirela Vaida s-a testat pentru coronavirus

Mirela Vaida a dezvăluit pe reţelele de socializare că s-a testat pentru noul coronavirus. Prezentatoarea a povestit experiența prin care a trecut, dar și motivele care au determinat-o să ia această decizie. Mirela Vaida este una dintre persoanele care, din cauza job-ului, a fost nevoită să meargă chiar şi pe timp de pandemie la locul de muncă. Pentru că a avut contact în acestă perioadă grea cu foarte multe persoane, vedeta a luat decizia de a se testa pentru a fi sigură că nu şi-a supus familia unui pericol.

Pentru a evita aglomeraţia din spitale, prezentatoarea TV a ales o testare drive-in pentru a afla dacă este sau nu pozitivă cu virusul COVID-19. Din fericire rezultatul a fost negativ.

„Nu am coborât din mașină, nu am atins nimic și pe nimeni, am coborât geamul portierei cât să mi se poată preleva probele din gât și asta a fost tot! A durat 3 minute cu totul și, in mai puțin de 24 de ore, aveam rezultatul pe mail! E adevărat, am așteptat rezultatul cu emoții! Dar trebuia să știu!”a fost o parte din mesajul Mirelei Vaida.

Vedeta a încheiat seria de dezvăluiri cu un avertisment asupra importanței conștientizării riscurilor la care ne expunem zilnic.

„Dacă noi nu avem grijă de noi, nimeni nu are! Mă voi testa periodic și voi avea grijă să respect toate celelalte măsuri se siguranță și de igienă! Din grijă pentru mine, din dragoste pentru copiii mei, din respect pentru colegii mei de muncă! Dumnezeu să ne ajute! Să fim sănătoși!”, a mai scris prezentatoarea.

 

Publicat: 12 iun. 2020, 12:26 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă