Cum îşi ia Mirela Vaida banii de la Antena 1: „Aşa sunt salariile în televiziune”

Publicat: 21 May. 2020, 14:07 Vedete
Cum îşi ia Mirela Vaida banii de la Antena 1: „Aşa sunt salariile în televiziune”

Mirela Vaida este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din România. Are o carieră de succes, însă de-a lungul timpului s-a confruntat în meseria sa şi cumomente mai puţin plăcute.

Însă, Mirela Vaida se arată nemulțumită de valul de etichete pe care le primește recent. Prezentatoarea mărturisește că activitatea ei nu se rezumă doar la Acces Direct. Vaida este cunoscută pentru cariera în actorie și drept cântăreață, având o voce admirabilă și un talent înnăscut.

Frumoasa prezentatoare a povestit într-un interviu acordat în emisiunea Danei Săvuică – EOK! Să fii vedetă?, cum este plătită de Antena 1.Aceasta explică și cum este calculat salariul său.

„Eu sunt plătită pe ediţie. Aşa sunt salariile în televiziune, în general. Eu am o sumă negociată pe ediţie, care nu e fabuloasă, şi se înmulţeşte cu câte zile am lucrat. Pe mine nu mă afectează etichetele care mi se pun. Eu am făcut mai multe emisiuni LIVE, Acces Direct nu este prima. Atâta timp cât se vorbeşte, înseamnă că eşti important pentru ei”, a precizat vedeta de televiziune.

Mirela Vaida a înceacat să explice cum a ajuns subiectul celor doi tineri din Vaslui atât de urmărit. Aceasta mărturisește că formatul emisiunii este destinat prezentării unor oameni obișnuiți. În cazul Vulpiței, publicul a fost cel care a stabilit că este un subiect de interes, scrie impact.ro.

„Se ştie că noi facem emisiuni cu şi despre oameni simpli. Un cuplu de tineri din judeţul Vaslui a dat ţara peste cap de două luni de zile, celebra Vulpiţa, nu se aştepta nimeni. Noi a doua zi aveam pregătit alt subiect. În momentul când am văzut cât de urmăriţi au fost cei doi, am zis să facem un reality show cu aceşti oameni. Îi lăsăm cum sunt ei”, a explicat Vaida.

Cel mai greu moment din cariera Mirelei Vaida

„Cel mai greu moment din carieră a fost acela când am început un proiect foarte frumos, care se numea „Totul pentru dragoste” și în care voiam să arătăm oamenilor modele de viață. Femei singure, care astăzi sunt cineva în lumea business, artei, tot ceea ce înseamnă femei singure care rămân după un divorț traumatizant să-și crească singure copiii, oameni model cum ar fi medici, eroi medici care salvează copii. Am vrut să aducem exemplele pozitive în fața românilor și am avut această emisiune vreo trei luni de zile, pe Antena 1 dragilor, nu la mine în bucătărie”, a declarat Mirela Vaida.

Publicat: 21 May. 2020, 14:07 Vedete
Pe aceeași temă