Ce spun membrii trupei 3 Sud Est despre starea de sănătate a colegului lor: ”Să sperăm ca starea lui se va îmbunătăți…”

Publicat: 22 Nov. 2020, 15:02 Vedete
Ce spun membrii trupei 3 Sud Est despre starea de sănătate a colegului lor: ”Să sperăm ca starea lui se va îmbunătăți…”

Mihai Budeanu, unul dintre membrii de la 3 Sud Est, a fost confirmat pozitiv cu coronavirus. Despre stare de sănătate a artistului nu sunt deloc vești bune, fiind în continuare internat la Terapie Intensivă. Colegii acestuia au făcut și primele declarații în acest sens.

Membrii turupei 3 Sud Est trec prin momente dificile după ce unul dintre colegii săi se află în stare gravă după ce s-a infectat cu noul coronavirus.

Acesta s-a aflat internat la Spitalul din Mangalia, însă în urmă cu o zi a fost transferat la Spitalul din Medgidia unde se află la secția ATI!

Colegii cântărețului au făcut și câteva declarații pentru fanii lor și au explicat ce se întâmplă cu acesta: ”Colegul nostru Mihai este internat în secția de terapie intensiva a Spitalului Municipal Medgidia. I se administrează plasma și tratament de specialitate. Să sperăm ca starea lui se va îmbunătăți cât mai repede”, au scris băieții de la 3 Sud Est!

Mai mult de atât, aceștia sunt de părere că nu este de glumă cu acest virus și îi îndemnă pe toți să aibă grijă de starea lor de sănătate, dar și să respecte măsurile impuse de autorități!

”Nu este de joacă cu acest virus!!! Aveți grijă de voi și de cei din jurul vostru respectând regulile de protecție.Vă ținem la curent cu starea lui Mihai”, a mai postat cei de la 3 Sud Est!

La Constanța, situația devine din ce în ce mai delicată

Municipiul Constanța intră în carantină de vineri seară, pentru două săptămâni, după ce incidenţa cazurilor de infectare cu noul coronavirus a depăşit 9 la mia de locuitori. Astfel, carantina va intra în vigoare vineri începând cu ora 20.00, pentru 14 zile.

„Carantinarea municipiului Constanța a fost propusă și votată în CJSU, în urma unei analize de risc realizate de DSP Constanța, analiză avizată pozitiv și de Institutul Național de Sănătate Publică în data de 18 noiembrie a.c. Măsura va fi luată ca urmare a depășirii ratei de incidență cumulată, peste pragul de 3/1.000 locuitori.  

În acest moment, indicele în reședința de județ a ajuns la 9.11/1.000 locuitori. Mai precis, din populația totală de 313.088 de locuitori, până în acest moment au fost confirmate, în ultimele două săptămâni, 2.852 de cazuri de infectare cu SARS-CoV-2”, a anunțat Prefectura Constanța.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 22 Nov. 2020, 15:02 Vedete
Pe aceeași temă