Ce soluții au găsit Mihai Morar și Dani Oțil pentru a-și salva firmele în plină pandemie de coronavirus

Publicat: 19 Mar. 2020, 12:21 Vedete

Din ce în ce mai multe vedete caută soluții pentru a-și salva firmele, afacerile și întreprinderile. În această situație se află și Dani Oțil și omul de radio și televiziune, Mihai Morar.

Centrul Vechi al Bucureștiului a ajuns acum gol, părăsit, parcă e lipsit de viață, de când oamenii au început să respecte regula de a sta în casă, să se ferească de infectarea cu noul virus venit din China, Wuhan. De când autoritățile au impus reguli de protecție și măsuri pentru combaterea virusului care circulă în Europa, restaurantele, localurile și puburile au fost „cortina”. Oamenii se străduiesc pe zi ce trece ca firmele lor să nu se ducă pe minus și încearcă să le salveze.

În acest caz se află și Mihai Morar și Dani Oțil, matinalul de la ”Neața cu Răzvan și Dani”.

Ce soluții au găsit Mihai Morar și Dani Oțil pentru a-și salva firmele în plină pandemie de coronavirus

Mihai Morar deține o cafenea, ”Emozia”, de care este tare mândru. Dar de când autoritățile au decis ca restaurantele, localurile și puburile să tragă ”obloanele” pentru o perioadă, și omul de televiziune a fost nevoit să închidă cafeneaua.

Pe geamul cafenelei este acum un mesaj prin care informează persoanele că ”Vremea grea se va termina cu o cafea bună!”.

”De la zi la zi erau tot mai puțini clienți, îi serveam în pahare din plastic, pe terasă, păstram distanța regulamentară, țineam ușa deschisă, dar este vorba acum despre sănătatea mea și a angajaților, a familiilor noastre”, a spus Mihai pentru Click!

”Am scris azi, cu majuscule, pe vitrina de sticlă a cafenelei, cu câteva minute înainte să scoatem espressor-ul din priză și să închidem Emozia până la răsărituri de timpuri bune. Am sorbit azi ultimul espresso, și-apoi un cappuccino turnat în formă de inimă, în bătaia soarelui de primăvară din piațeta cafenelei. Va fi bine”, a scris el, pe Facebook, în dreptul fotografiei, precizând că nu-și lasă angajații fără salarii în această perioadă grea. Emisiunea sa, ”Răi, dar buni!”, va rămâne în grila de programe a postului Antena Stars, dar, prevăzător, a luat măsuri, în caz că sediul Radio Zu, unde are emisiuni, se va închide: ”Am mutat acasă o stație radio de rezervă. Dacă se va închide și clădirea de unde emite Radio Zu, atunci vom face totul de acasă”, a mai spus el.

Pe de altă parte, și Dani Oțil trage cu dinții de firma lui ca să o salveze. Deținătorul restaurantului ”The Grill” din zona Herăstrău și-a ”tras obloanele”, dar oamenii din spate lucrează pentru a livra mâncarea delicioasă acasă.

”Ai ales să stai acasă? Noi ne ocupăm de masă!”, a menționat Dani Oțil, care a lăsat și două numere de telefon pentru comenzi.

Publicat: 19 Mar. 2020, 12:21 Vedete
Pe aceeași temă