Ce se intampla daca scuturi telefonul atunci cand esti pe Facebook

Publicat: 26 Aug. 2019, 07:44 General
Ce se intampla daca scuturi telefonul atunci cand esti pe Facebook

Facebook a introdus o noua functie prin intermediul careia utilizatorii pot raporta o problema.

In cazul în care ceva nu funcționează pe Facebook, utilizatorii pot scutura telefonul pentru a raporta aceasta problema.

Cand ceva de pe Facebook nu functioneaza, puteti scutura telefonul pentru a raporta o problema. Cand utilizatorii  trimit rapoarte legate de optiuni care nu functioneaza,  Facebook revizuieste optiunile respective si ocazional ia  legatura cu cei care au raportat problema pentru a obtine mai multe informatii utile pentru rezolvarea situatiei.Daca starea din Inboxul de asistenta pentru o optiune pe care ai raportat-o indica faptul ca problema a fost rezolvata, dar tu te confrunti in continuare cu aceasta problema, trebuie  sa raportezi din nou problema, tinand cont de urmatoarele sfaturi:

  • Asigura-te ca folosesti canalul adecvat pentru a raporta probleme legate de conturi sau continut abuzi
  • Raporteaza caracteristicile care nu functioneaza imediat dupa ce constati acest lucru
  • Explica in mod clar ce faceai in momentul in care a aparut problema si pasii pe care trebuie sa ii urmam pentru a reproduce problema
  • Ataseaza capturi de ecran, daca le-ai efectuat
  • Este posibil ca o anumita caracteristica sa nu functioneze in mod intentionat, asa ca iti sugeram sa consulti Centrul de ajutor pentru a afla daca asa stau lucrurile
  • Reteaua Facebook poate fi mai buna daca raportezi problemele cat mai repede. Apreciem timpul pe care il dedici pentru a ne oferi aceste informatii.
Publicat: 26 Aug. 2019, 07:44 General
Pe aceeași temă