Ce se întâmplă cu relaţia lui Theo Rose. Celebra artistă a vorbit despre despărţire

Publicat: 25 May. 2021, 10:33 Vedete

Theo Rose şi Alex Leonte, nepotul coregrafului Nea Mărin formează un cuplu de aproape 4 ani. Deşi se iubesc extrem de mult, cei doi au fost de mai multe ori în pragul despărţirii. În cadrul unui interviu recent, cântăreaţa a făcut dezvăluiri surprinzătoare despre partenerul său, dar şi despre neînţelegerile din cuplu. 

Theo Rose a recunoscut faptul că de foarte multe ori a vrut să pună capăt relaţiei cu Alex. Cu toate acestea, dragostea a învins întotdeauna, iar cei doi au găsit imediat drumul, unul către celălalt.

În cadrul unei emisiuni TV, celebra artista a mărturisit faptul că la un moment dat a vrut chiar să se mute la sora ei, după o ceartă cu partenerul său, însă a renunţat destul de repede la idee.

„Suntem într-o relație de patru ani. Dacă el n-ar mai exista, eu nu aș ști ce să fac. Mi-ar fi foarte greu o perioadă lungă de timp. Încercări au fost și n-am putut să renunțăm.

O dată am zis că o să mă mut la sora mea și nu m-am mutat niciodată, de fapt, nu am putut să dorm nici măcar o noapte fără el. Ne certăm des, pentru că își lasă șosetele aiurea prin casă. Îi zic să și le pună o dată în coșul de rufe”, a spus Theo Rose ProTV.

Momentul în care Theo Rose a fost geloasă

Întrebată dacă este o persoană geloasă, Theo şi-a adus aminte de un moment petrecut într-un club: „Mai sunt și eu geloasă, cred. S-a întâmplat o dată ceva. Eram la ziua unei prietene într-un club. La un moment dat, s-a ridicat de la o altă masă o tipă, se agață de gâtul lui Alex, i-a zis ceva la ureche și a plecat.

Atunci am simțit puțin gelozie, dar am încercat să ascund. Când s-a uitat la mine am fost gen: „ce ți-a zis?”, dar, de fapt, îmi venea să intru sub masă. Dacă vrea să-i fie bine și să mai aibă zile pe acest pământ, bine ar fi să nu mă înșele”, a continuat ea.

 

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 25 May. 2021, 10:33 Vedete
Pe aceeași temă