Theo Rose a ținut ascuns numele real al fiului ei! De ce nu vrea Anghel Damian să o ia de soție: „Deci se numește Diaconu”

Publicat: 21 iun. 2023, 13:47 Autor: Camelia Vedete

Theo Rose a ținut ascuns numele real al fiului ei! De ce nu vrea Anghel Damian să o ia de soție și cum au decis ca băiețelul să se numească Diaconu?

Theo Rose își ține mereu fanii la curent de când a născut, dar a omis să spună un singur lucru. Se pare că băiețelul Sasha Ioan nu poartă și numele tatălui, ci a luat numai numele mamei de familie, acela fiind Diaconu. Theo Rose și Anghel Damian nu sunt căsătoriți legal, de aceea copilul a trebuit să ia numele mamei.

Theo Rose a ținut ascuns numele real al fiului ei!

Tatăl lui Theo Rose a făcut dezvăluirea despre acest lucru, fiind foarte mândru de faptul că este bunic, iar nepotul îi poartă numele de familie.

„Deci se numește Diaconu, după Theo, după noi, Sasha-Ioan. Noi ne bucurăm grozav, este pentru noi primul nepoțel, este o realizare extraordinară, așteptăm de mult timp”, a declarat Ioan Diaconu, la Antena Stars.

Mai mult, este bine de știut că în trecut Anghel Damian a spus că nu este mare fan căsătorie, mai ales că nu îi plac evenimentele de o asemenea anvergură. Regizorul serialului Clanul își dorește o petrecere restrânsă și spune că până la urmă se va căsători cu Theo Rose.

De ce nu vrea Anghel Damian să o ia de soție

„Așa cum îmi imaginez eu și cum am vorbit noi despre situația asta cred că o să fie ceva, adică pur și simplu o să zicem hai la biserică acum, mâine la cununia civilă și va fi o chestie total discretă, fără tam-tam. După nunta aia formală, paranghelia (…) Așa spun eu și așa cred că se va întâmpla pentru că am apucat să vorbim despre asta”, declara Anghel Damian.

Recent, în podcastul lui Codin Maticiuc, Theo Rose l-a pus cumva la zid pe iubitul ei. A dorit ca acesta să răspundă la întrebarea incomodă a căsătoriei, dorind să facă lumină în acest caz. Theo Rose l-a făcut pe Codin Maticiuc să pună întrebarea direct.

„Întreabă-l dacă vrea, mai bine. Nu când mă ia. A spus că nu îi plac nunțile și apoi a spus lumea că nu vrea să mă ia”, a insistat artista.

Codin Maticiuc s-a conformat și a adresat întrebarea incomodă. „De rușinea lui Theo te întreb… Vrei să te căsătorești cu Theo Rose?”

Pus cumva în fața faptului împlinit, Anghel Damian a zis un răspicat „Da”.

Theo Rose și Anghel Damian au devenit părinți de băiat

Theo Rose și Anghel Damian sunt împliniți! Cei doi au devenit părinți, în dimineața zilei de miercuri, 14 iunie 2023. Artista în vârstă de 25 de ani și partenerul său de viață au devenit părinți de băiat!

Este fericire mare pentru artistă și Anghel Damian. În dimineața zilei de 14 iunie 2023, cei doi au devenit părinți de băiețel. Cântăreața în vârstă de 25 de ani a adus pe lume primul său copil, la puțin timp după ce CANCAN.RO a surprins-o în drum spre clinica din Capitală. Imaginile exclusive pot fi vizualizate AICI.

Artista a împărtășit vestea cea mare pe contul său de Instagram, în urmă cu doar câteva minute: „E aici. Îl țin în brațe. E superb. Mulțumesc tuturor pentru grijă. Mă refac puțin și vă povestesc. Doamne ajută!”. Vestea că Theo Rose a devenit oficial mamă s-a împrăștiat imediat pe rețelele sociale, iar fanii s-au grăbit să o felicite pe artistă.

Publicat: 21 iun. 2023, 13:47 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă
×