”Schimbarea la față” a lui Theo Rose: cine a supărat-o pe artistă când a ieșit de la sală?

Publicat: 21 mart. 2022, 10:37 Autor: Maria Apostol Vedete

Mereu veselă și pusă pe distracție, Theo Rose a fost surprinsă recent cu niște grimase de supărare. Momentul a fost surprins în timp ce ieșea de la sala de fitness, alături de o prietenă. 

Theo Rose a devenit o abonată fidelă a sălii de fitness, iar rezultatele se văd cu ochiul liber. Artista are un corp perfect tonifiat, însă nu și-l arată chiar cu orice ocazie.

De exemplu, acum, când a fost surprinsă de paparazzi la ieșire, cântăreața purta pe deasupra treningului un palton lung și extra-larg. Nu asta a atras atenția însă, ci grimasele de supărare pe cântăreața le-a afișat. După câțiva pași cu geanta de schimburi în spate, părea de-a dreptul încruntată.

Și amica ei, care o însoțea, a părut să aibă nemulțumiri, din moment ce a devenit agitată. Cele două au scrutat orizontul, ba chiar au părut să indice, cu mâinile, ”ținta” necorespunzătoare. Și a durat câteva secunde, timp în care au și discutat asupra problemei. Se pare că mașina parcată mult prea departe le-ar fi creat tot disconfortul. Mai multe detalii pe CANCAN.RO.

Theo Rose: ”Sufăr de anxietate, ceea ce e groaznic”

De multe ori lăudată pentru aspectul ei fizic, Theo Rose spune că nu a ajuns așa pentru că face sport, ci tocmai din cauza problemelor de sănătate. Ea le-a mărturisit fanilor pe rețelele de socializare că nu poate să mănânce orice pentru că i se face rău.

„Mi-a lăsat cineva comentariu în care a zis că am cel mai mișto abdomen pe care l-a văzut vreodată. Și mă gândeam de ce am eu abdomen. Eu am abdomen nu pentru că fac sport, că eu înainte cu o zi de Paște n-am mai făcut niciun sport, că au revenit stările alea de anxietate și am stat și am vomitat mult, mă rog … așa se manifestă la mine tulburările alea și nu pot să mă alimentez cum trebuie.

Nici nu pot să mănânc prostii. Trebuie să mănânc doar ce trebuie, că dacă mănânc c****, mai rău stau cu capul în wc, zac acolo lângă el. Ultima data mi-am făcut și o poză lângă wc ca să am eu amintire. Nu vreți să știți, eu sunt nebună rău de tot, pe bune.

Eu am abdomen, dar de ce am abdomen? Pentru că nu mă alimentez suficient. De ce nu mă alimentez suficient? Pentru că sufăr de anxietate, ceea ce e groaznic” , a spus în urmă cu ceva timp Theo Rose pe contul ei de socializare.

Publicat: 21 mart. 2022, 10:37 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă