Theo Rose a dat cărțile pe față! Cu ce bărbat din showbiz s-ar mărita: ”Îl iubesc de mică”

Publicat: 11 Apr. 2021, 12:50 Vedete

Theo Rose a făcut recent dezvăluiri neașteptate. Celebra artistă a vorbit în cadrul unei emisiuni TV despre bărbatul pe care îl iubește în secret, încă din copilărie. Aceasta a aruncat bomba și a spus că s-ar fi măritat cu el dacă nu era deja căsătorit.

În urmă cu câteva zile, Theo Rose a acceptat provocarea lui Cătălin Măruța de a participa la celebra rubrică “Spui tot sau îți ia gura foc?”

Una dintre întrebările care i-au fost puse lui Theo Rose la emisiunea de la Pro TV a fost: “Spune numele unui bărbat din showbizul românesc cu care te-ai mărita și mâine dacă te-ar cere de nevastă și dacă nu ai avea iubit?”.

Fără să stea pe gânduri Theo Rose, la fel de sinceră ca întotdeauna a răspus în stilul său caracteristic: “Răzvan Fodor. Îl iubesc de mică. Bărbat frumos, deștept, mișto. Îmi place mie mult de el”.

Cum a reușit Răzvan Fodor să o cucerească pe soția sa

Răzvan Fodor a făcut dezvăluiri despre povestea de dragoste dintre el și Irina într-un interviu pentru revista Viva, și a mărturisit faptul că între ei nu a fost dragoste la prima vedere.

”La niciunul nu a fost vorba despre dragoste la prima vedere. La ea a fost mai degrabă fascinație și curiozitate, la mine a fost vorba despre tact, răbdare și perseverență”, a spus artistul.

Totodată, celebrul actor a vorbit și despre cum a reușit să o cucerească. Acesta a dezvăluit că sinceritatea l-a ajutat foarte mult pentru a ajunge la inima Irinei.

”Armele, ca să zic așa, au fost răbdarea, faptul că am fost perseverent și că m-am arătat exact așa cum sunt, iar pe ea nu a speriat-o lucrul acesta, ci chiar a făcut-o să fie mai curioasă și a fascinat-o mai tare, și cam așa s-a întâmplat minunea. Nu a fost speriată de faima mea de cuceritor pentru că am fost foarte deschis, i-am spus exact cum sunt și nu am mințit-o. Am fost sincer și am dat jos toate măștile în fața ei, iar acest lucru a contat și s-a văzut, nu poate fi disimulat”, a mai spus acesta.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 11 Apr. 2021, 12:50 Vedete
Pe aceeași temă