Ce spune Theo Rose despre căsătorie. Este pregătită artista pentru pasul cel mare?

Publicat: 14 Apr. 2021, 13:52 Vedete

Theo Rose și Alex, nepotul lui Nea Mărin trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 4 ani. Cei doi se înțeleg de minune, iar fanii actora s-au întrebat când vor face pasul cel mare. Artista a vorbit despre evenimentul cel mare, dezvăluind când va avea loc.

Theo Rose și-a cucerit publicul cu talentul său, dar și cu felul său pozitiv și amuzant cu care abordează problemele din viață.

Recent, celebra cântăreață a vorbit despre relația sa și despre momentul în care ea și partenerul său se vor căsători. Vedeta a explicat că nu este pregătită să facă acest pas și asta pentru că și-a dat seama că un act nu o poate face mai fericită decât este în prezent.

” Alex e nepotul lui Nea Marin, mama lui e sora lui Marin Barbu. Dar nu te gândi că am avut vreun beneficiu. Locuim împreună și suntem de 4 ani și ceva împreună. Pe lângă faptul că e în trupa de dans a lui Nea Marin, și e și coregraf, Alex lucrează în vânzări, în agricultură. Să știi că nu prea mă gândesc la căsătorie. Ba a început să mă cam sperie, pentru că mi-am dat seama cât de puțin contează evenimentul ăla în sine.

De fapt, cel mai mult contează să fim fericiți. Dacă suntem fericiți, poate să fie fiecare zi din viața noastră un eveniment. Eu sunt fericită cu ceea ce fac. Dar la asta trebuie să lucrăm, la fericire, înainte de a ne programa evenimente. Pentru mine urmează o colaborare cu Electrecord, la o piesă de-a lui Gică Petrescu”, a declarat Theo Rose pentru Click.ro

Theo Rose, declarații sincere despre problemele din viața sa

Theo Rose este cunoscută în primul rând pentru sinceritatea sa cu care a vorbit despre problemele cu care s-a confruntat de-a lungul timpului. Artista le-a explicat fanilor săi ce s-a întamplat în viața sa și de unde au pornit problemele.

„În primul rând ce m-a marcat foarte tare a fost moartea a trei dintre bunicii mei, acum mai am o singură buncă. Toate aceste lucruri au instaurat în sufletul meu o frică. Frica de a nu mă îmbolnăvi, frica de a nu-i pierde pe ai mei. Chestia asta m-a făcut să fiu un pic instabilă emoțional. S-a întâmplat ceva din momentul ăla, am devenit mult mai senzitivă, mă emoționez așa oricând la orice. Nu mai sunt eu așa „tanc” cum eram”, a explicat artista, citată de spynews.ro

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 14 Apr. 2021, 13:52 Vedete
Pe aceeași temă