Theo Rose, dezvăluiri cu lacrimi în ochi despre relația sa. La ce a renunțat artista pentru iubitul său

Publicat: 19 Apr. 2021, 09:33 Vedete

Theo Rose este fără doar și poate una dintre cele mai iubite artiste din România. În cadrul unui interviu recent, artista a vorbit despre relația sa cu Alex, nepotul lui Nea Mărin și a dezvăluit la ce a fost dispusă să renunțe pentru acesta. Cântăreața a ținut să lămurească totodată și zvonurile potrivit cărora ar fi avut o relație cu un alt artist.

Theo Rose a fost prezentă la podcast-ul lui Cătălin Măruță, acolo unde a vorbit despre relația pe care o are în prezent.

”Sunt cu Alex de patru ani. Nu ne-am propus nimic, nu ne-am făcut planuri așa orbește. Am zis că principalul e să fim fericiți. Atâta timp cât vom fi fericiți, lucrurile vor fi mișto și dacă o să vrem să ne căsătorim nu ne va opri nimic, că nici acum pe pandemie..ne ducem noi cu nașii și ne luăm dacă na…”, a spus Theo Rose, despre planurile de căsătorie.

Theo Rose, despre relația cu Bogdan de la Ploiești

Cântăreața a mărturisit faptul că, după ce a lansat prima piesă cu Bogdan de la Ploiești mulți au crezut că cei doi formează un cuplu. Astfel, Theo a ținut să lămurească ceea ce se întâmplă, de fapt, în viața ei.

”După ce am scos piesa cu Bogdan, copiii de pe TikTok și oamenii care ne apreciau ne-au combinat.

Asta pentru că eu și Bogdan, puși la un loc, suntem un combo cumva de energie și muzical chiar. Noi ne înțelegem foarte bine, suntem colegi de studio mai nou, el face parte din echipa noastră. E un băiat foarte talentat și foarte muncitor. A fost foarte amuzant, pentru că și noi când am văzut așa, și noi am alimentat puțin toată ideea asta, că ni s-a părut amuzant, ni s-a părut  mișto.

După care ne-a venit ideea că vom mai face încă o piesă, încă un proiect, în care să dăm răspunsul, că trebuie să-i ținem așa…dar asta până când lucrurile au început să se răsfrângă asupra relației mele și asupra lui Alex”, a mai povestit Theo Rose.

Totodată, artista a explicat faptul că ea și-a dorit să pună punct acestei situații în momentul în care a observat că totul iese de sub control. Theo a luat această decizie după ce iubitul ei, Alex, a început să primească diferite mesaje pe rețelele sociale.

”Alex nu mi-a zis despre lucrurile astea, despre ce-i spuneau lui prietenii, însă l-am surprins citind mesaje pe Instagram, pentru că oamenii l-au găsit pe Instagram și îi scriau: ” s-o lași în pace, să fie fericită cu Bogdan”.

În momentul ăla am vorbit cu Bogdan, el e super băiat, am stat de vorbă…I-am zis să oprim nebunia asta, facem piesa, dar…oamenii ne-au plăcut așa împreună. Bogdan e un tip foarte iubit de tineri, atunci toți au vrut să-l vadă fericit. Nu știu dacă e căsătorit, habar n-am. Eu nu știu..el a fost căsătorit înainte, nu știu exact povestea care a fost cu căsătoria, cu divorțul. Am auzit ceva tot din presă”, a dezvăluit artista despre ”povestea” cu Bogdan de la Ploiești.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

 

Publicat: 19 Apr. 2021, 09:33 Vedete
Pe aceeași temă