Ce s-a intamplat cu fata Loredanei Groza?! S-a ingrasat cateva kilograme si a exagerat cu liftingul facial! VIDEO

Publicat: 27 May. 2019, 08:46 Vedete

Loredana nu-si arata deloc varsta pentru ca face eforturi uriase ca sa ramana tanara, iar aceste eforturi incep sa se vada.

Ce s-a intamplat cu fata Loredanei Groza?! A exagerat cu liftingul facial. Loredana Groza face eforturi mari sa isi mentina imaginea de artista „in trend” si se pare ca nu ezita sa apeleze nici la operatiile estetice. Loredana Groza a fost recent in India si a fost zilele trecute invitata la Catalin Maruta in emisiune acolo unde a facut tot posibilul sa arate cat mai bine.

Desi La ultimele ei postari pe Instagram fanii i-au lasat mai multe comentarii in care o criticau pentru filtrele pe care le foloseste in aplicatie, acum Loredana s-a „tunat” si in viata reala. In ultimul an Loredana, la cei aproape 49 de ani ai sai, a inceput sa puna cateva kilograme in plus iar fata ei a inceput si ea sa sufere din cauza timpului dar artista nu se preda. Decolteurile cat mai adanci, bluzele cat mai transparente si aparitiile „stralucitoare” mai salveaza cat se poate din aparente.

Ce s-a intamplat cu fata Loredanei Groza?!

In ultima ei aparitie Loredana iarasi pare sa isi fi facut ceva la fata, dar de data asta o imbunatatire ceva mai subtila. La prima vedere se pare ca ar fi vorba de un lifting care sa o faca sa isi mai piarda din riduri si sa aiba pielea mai intinsa. Totusi pentru cei care s-au obisnuit cu aspectul ei este mai mult decat vizibili ca aspectul ochilor ei este unul mult mai „asiatic” acum. Si colturile gurii par sa fie mult mai intinse, Loredana parand vizibil schimbata.

„Secretul fumuseții nu stă în operații. Nu ne naștem perfecți, nimeni nu e. Trebuie să avem dorința de a fi mai frumoși și nu doar fizic. În fiecare zi meditez și mulțumesc pentru aceste daruri și pentru oamenii din viața mea.”, a declarat Loredana Groza cu cateva luni de zile in urma.

Publicat: 27 May. 2019, 08:46 Vedete
Pe aceeași temă