Ce meserie avea, de fapt, Ligia Dolha înainte să participe la emisiunea Puterea Dragostei, de pe Kanal D

Publicat: 03 feb. 2020, 15:00 Autor: Ionita Nicoleta Vedete
Ce meserie avea, de fapt, Ligia Dolha înainte să participe la emisiunea Puterea Dragostei, de pe Kanal D

Ligia Dolha este una dintre atracțiile noului sezon din Puterea Dragostei, cea mai urmărită emisiune de la Kanal D. Show-ul matrimonial are și în acest sezon concurente extrem de frumoase și de senzuale, iar Ligia sau Ligi, cum este alintată frumoasa blondă, nu face excepție. În vârstă de 27 de ani, aceasta locuiește în Cluj-Napoca și a hotărât să vină la Puterea Dragostei pentru a-și găsi jumătatea.

Ligia Dolha este make-up artist

Sezonul al doilea al emisiunii fenomen de la Kanal D a început pe 15 iulie 2019, iar filmările au loc în Istanbul. Șase femei și tot atâția bărbați s-au înscris la celebra emisiune, în speranța că își vor găsi jumătatea și că vor ajunge să trăiască în viața reală cele mai frumoase povești de dragoste. Emisiunea prezentată de Andreea Mantea a devenit rapid una dintre favoritele telespectatorilor, mai ales că publicul se poate implica activ în desfășurarea show-ului. Fanii își pot vota în fiecare săptămână favoriții și astfel au un rol important în stabilirea câștigătorilor.

Cu gândul la marea finală este și Ligia Dolha, care înainte de a participa la Puterea Dragostei, se ocupa de înfrumusețarea femeilor. Mai exact, Ligi este make-up artist și nu ezită să-și scoată în evidență calitățile cu ajutorul machiajului de fiecare dată când are ocazia.

Ligia are mai multe operații estetice

Considerată una dintre cele mai sexy concurente din actualul sezon, Ligia nu a arătat întotdeauna așa. Înainte să participe la emisiune, aceasta a apelat la operații estetice. Și-a mărit sânii și buzele. De asemenea, și-a modificat și sprâncenele. Tânăra a recunoscut că a apelat la această emisiune pentru că i-a plăcut foarte mult ideea și pentru că și-ar dori să găsească un bărbat care să o facă fericită. Conștientă de atuurile sale fizice, Ligia își dorește un iubit pe măsură: să fie înalt, inteligent și frumos.

ligia dolha
Ligia Dolha se mândrește cu un corp perfect

Ligia Dolha mai are la dispoziție aproximativ două luni pentru a afla dacă își va găsi sufletul pereche. Primul sezon al emisiunii Puterea Dragostei s-a întins pe durata a opt luni de zile și a fost câștigat de Bianca și Bogdan Mocanu. Cei doi au primit un cec în valoare de 10.000 de euro.

A doua ediție a show-ului a început în luna iulie, ceea ce înseamnă că s-ar putea încheia în luna martie.

 

Publicat: 03 feb. 2020, 15:00 Autor: Ionita Nicoleta Vedete
Pe aceeași temă