Ce job a primit Prințul Harry, după ce a ”evadat” de la Casa Regală. Nimeni nu se aștepta

Publicat: 23 Jan. 2020, 11:55 News
Ce job a primit Prințul Harry, după ce a ”evadat” de la Casa Regală. Nimeni nu se aștepta

A renunțat la atribuțiile princiare, iar după”evadarea” de la Casa Regală a Marii Britanii ofertele au început să curgă. Prințul Harry a primit o ofertă de muncă la care puțini se așteptau.

Începutul lunii ianuarie a noului an a fost marcat de un anunț-surpriză venit din partea ducilor de Sussex. Meghan Markle și PrințulHarry au renunțat la rangul de membri ”seniori” ai familiei regale britanice.

„Intenţionăm să renunţămla statutul de membri seniori ai Familiei Regale şi să muncim pentru a deveni independenţi financiar, dar vom continua să o susţinem deplin pe Majestatea sa regina”, se arată în mesajul celor doi.

Ce job a primit Prințul Harry

Noua ipostază i-a adus lui Harry numai beneficii. Prințul a primit o ofertă de muncă din partea Burger King care îl vrea pe poziția de asistent de vânzări.

Compania i-a oferit această oportunitate după ce a aflat că el și Meghan au hotărât să devină ”independenți financiar” . Reprezentanța Burger King din Argentina a fost prima companie care a venit cu o ofertă de slujbă pentru acesta.

„Am aflat că prinţul şi ducesa au decis să renunţe la rolurile lor dinfamilia regală şi să lucreze ca independenţi financiar.

Aşa că avem o propunere pentru tine: Fă ca mii de oameni şi fă primii paşi în lume cu noi. Ştii că ţi se potriveşte perfect coroana. De asemenea, după atât de mulţi ani de trăit ca duce e timpul să începi să mănânci ca regii”, este oferta venită de la Burger King.

Publicat: 23 Jan. 2020, 11:55 News
Pe aceeași temă