Prințul Harry, angajat în SUA. Cu ce se ocupă în prezent

Publicat: 24 Mar. 2021, 08:47 Vedete
Prințul Harry, angajat în SUA. Cu ce se ocupă în prezent

Prinţul Harry și-a găsit de curând un job nou! Ducele de Sussex s-a alăturat startup-ului BetterUp din Silicon Valley, acolo unde va lupta pentru sănătatea mintală a oamenilor care îi vor cere ajutorul, scrie CNN Business. Un purtător de cuvânt al prinţului Harry a confirmat informaţiile publicate, iniţial, de Wall Street Journal.

BetterUp oferă servicii de coaching şi consiliere pe probleme de sănătate mintală. Pe site-ul web al companiei, Harry figurează ca parte a echipei de conducere, unde este descris drept „un veteran umanitar, militar, avocat al sănătăţii mintale şi ecologist”.

Harry a declarat în repetate rânduri faptul că vrea să se implice activ în îmbunătăţirea vieţii celor care au nevoie de ajutor. Ducele de Sussex consideră că, prin coaching, oamenii au acces la „posibilităţi nesfârşite de dezvoltare personală, conştientizare sporită şi o viaţă mai bună în general.”

Prinţul Harry, dezvăluiri dureroase despre moartea mamei sale

Ducele de Sussex a vorbit despre durerea morţii mamei sale într-o prefaţă a unei cărţi pentru copiii cadrelor medicale care au murit în pandemia de COVID-19.

Prinţul Harry a scris că moartea Dianei, prinţesa de Wales, în 1997, când avea el 12 ani, a lăsat „o gaură uriaşă în mine”, dar că a fost în cele din urmă plină de „dragoste şi sprijin”.

Cartea, Hospital By the Hill, spune povestea unui tânăr a cărui mamă moare în timp ce lucra în prima linie la un spital în timpul crizei COVID-19. Cartea este oferită copiilor îndureraţi, cu poveşti similare, în cadrul Zilei Naţionale a Reflecţiei care va fi săptămâna viitoare, o iniţiativă guvernamentală pentru a marca aniversarea începerii lockdown-ului în Marea Britanie, potrivit The Guardian.

„Dacă citeşti această carte, înseamnă că ţi-ai pierdut părintele sau pe cineva drag şi, deşi aş vrea să te pot îmbrăţişa chiar acum, sper că această poveste îţi va oferi confort în a şti că nu eşti singur”, a scris Prinţul Harry.

„Când eram mic, mi-am pierdut mama. În acel moment, nu am vrut să cred sau să accept acest lucru care a lăsat o gaură imensă în mine. Ştiu cum te simţi şi vreau să te asigur că, în timp, acea gaură va fi umplută cu atâta dragoste şi sprijin”, a mai povestit acesta.

„S-ar putea să te simţi singur, să te simţi trist, să te simţi supărat, să te simţi rău. Acest sentiment va trece. Şi îţi voi face o promisiune – te vei simţi mai bine şi mai puternic odată ce vei fi gata să vorbeşti despre cum te face să te simţi”, a mai spus acesta.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 24 Mar. 2021, 08:47 Vedete
Pe aceeași temă