Ce inseamna daca visezi cizme, ghete sau botine? Trebuie sa afli asta!

Publicat: 13 Oct. 2018, 16:07 Beauty & Style
Ce inseamna daca visezi cizme, ghete sau botine? Trebuie sa afli asta!

Visele sunt, de cele mai multe ori proiectii ale subconstientului sau dorinte ascunse materializate, in momentul somnului.

Ce inseamna daca visezi cizme, ghete sau botine? Exista si cazuri, insa, in care aceste scurte reverii din timpul noptii nu sunt ancorate in realitate, psihologii si oamenii de stiinta, incercand inca sa gaseasca motive si cauze pertinente care stau la baza fenomenului de visare.

Ai visat vreodata articole de incaltaminte in mod repetat si te-ai intrebat oare ce semnificatie are acest lucru? Explicatiile si intelesurile acestor vise pot fi uneori dincolo de limitele imginatiei.

Ce inseamna daca visezi cizme, ghete sau botineDescopera, in cele ce urmeaza, ce inseamna daca visezi aceste incaltari!

⦁ Ce semnifica atunci cand visezi o pereche de cizme?

Ce inseamna daca visezi cizme, ghete sau botine (3)In general, visele legate de incaltaminte sunt relationate cu drumul de parcurs, traiectoria pe care o persoana o are de urmat. Daca ai visat o pereche de cizme, cel mai probabil viata ta va lua o intorsatura benefica din mai multe puncte de vedere. Daca culoarea pieselor de incaltaminte din vis este rosie, inseamna ca se intrezareste posibilitatea formarii unei noi relatii amoroase, de lunga durata, sau ca va urma o perioada fructuasa din punct de vedere sentimental in actuala relatie. Daca cizmele din vis sunt de culoare neagra, cel mai probabil prevestesc participarea la un eveniment de anvergura din viata ta, unde vei avea ocazia sa relationezi cu persoane care sa iti aprecieze talentul si calitatile. Cizmele cu toc reprezinta materializarea aspiratiilor profesionale intr-un timp destul de scurt.

⦁ Simbolistica ghetelor in vis

In cazul in care ai visat recent o pereche de ghete si nu ai inteles pana acum semnificatia acestei reverii, este momentul sa descoperi ca acest vis poate semnifica un obstacol greu de surmontat ce va aparea in viata ta. Ghetele cu sireturi prezente in vis reprezinta proiectia perioadei indelungate pana la depasirea acestui obstacol, precum si eforturile tale pentru realizarea acestui lucru. In schimb, getele ce au aspect lacuit sau de oglinda, ori cele in culori puternice simbolizeaza, cel mai probabil, gasirea unor solutii eficiente pentru a trece peste un moment mai dificil din viata ta ce vor veni din partea unei persoane apropiate, dragi tie.

⦁ Botinele in vis

Ai visat o pereche de botine si din acel moment esti preocupat de simbolistica acestui gand? Daca ti-a aparut in somn ca intentionai sa cumperi aceste incalteri, cel mai probabil esti la un pas de a iti indeplini si a atinge telurile propuse. In schimb, daca in visul tau se intrevede o pereche de botine vechi, uzate aceasta poate fi proiectia grijilor legate de relatia de cuplu ce se afla intr-un moment de impas, intr-un con de umbra, semn ce ar trebui sa te faca sa constientizezi momentele in care ai gresit si sa incerci sa repari lucrurile.

Iata ce semnificatii pot avea si alte articole de incaltaminte ce apar in vise!

⦁ Pantofii sport: cel mai probabil reprezinta determinarea pentru a avea un aspect fizic bine definit, de invidiat, care sa iti confere siguranta si incredere in tine.
⦁ Pantofii stiletto in vis simbolizeaza un job mai bine platit sau urcarea intr-o pozitie sociala noua, benefica in plan financiar si profesional.
⦁ Sandalele elegante: ar putea sa reprezinte noi ipostaze sentimentale favorabile, o posibila inlanire intr-un cadru romantic.
⦁ Balerinii: posibil sa simbolizeze o perioada lipsita de griji, confortabila din punct de vedere financiar si sentimental.
Acestea sunt semnificatiile pe care diverse articole de incaltaminte le au la nivelul viselor. Tu le cunosteai pana acum?

Publicat: 13 Oct. 2018, 16:07 Beauty & Style
Pe aceeași temă