Ce înseamnă când visezi că eşti însărcinată

Publicat: 05 Dec. 2019, 15:43 Life
Ce înseamnă când visezi că eşti însărcinată

Semnificația viselor a fost studiată încă din cele mai vechi timpuri, fiind considerată o parte importantă a vieții din antichitate, mai ales nobilii fiind cei care își permiteau să aibă la curțile lor prezicători și astrologi. În prezent, există literatură de specialitate, pe care o poate accesa oricine. 

Dacă visezi că ești însărcinată, acest lucru poate semnifica o dorință. În mod conștient (sau inconștient în unele cazuri) femeile își doresc să aibă un copil, dar amână de teama responsabilității uriașe.

Acest vis mai poate semnifica faptul că cineva apropiat așteaptă un copil sau tocmai a născut. Când ai o soră, o colegă sau o prietenă care tocmai a născut sau urmează să devină mamă e posibil ca dorința să fii mamă să se activeze cumva și presiunea socială să se simtă.

 Visul în care ești gravidă poate semnifica și faptul că ești tristă. Dacă viseză că ești gravidă și te trezești tristă s-ar putea să fii nostalgică, să simți dorul de familie sau de copilărie, scrie unica.ro. Sau, dacă te trezești fericită, după ce ai un vis în care ești gravidă, este un semn important. Dacă simți pace, liniște sau optimism înseamnă că te așteaptă lucruri bune, că urmează schimbări pozitive în viața ta.

Visele în care îți dai seama brusc că ești însărcinată semnifică o schimbare, o dezvoltare a vieții personale sau profesionale, pe care încă nu ești pregătită să o faci cunoscută celor din jur. Dacă visezi că ești gravidă, mai poate însemna o teamă de noi responsabilități.

Publicat: 05 Dec. 2019, 15:43 Life
Pe aceeași temă