Ce abonamente de înot sunt disponibile la https://www.initiereinot.com?

Publicat: 30 oct. 2019, 18:03 Autor: Simona Life
Ce abonamente de înot sunt disponibile la https://www.initiereinot.com?

Atunci când suntem în căutarea unui curs de înot, pe lângă amenajare, aspectul bazinului, calitățile apei și experiența antrenorilor, un rol important în luarea deciziei finale revine și costului abonamentului sau sedințelor individuale.

Abonamente de înot. În funcție de toate aceste aspecte putem opta pentru varianta cea mai avantajoasă, așa cum este și cea disponibilă la https://www.initiereinot.com.

Administratorii și antrenorii de la Initiereinot.com va oferă  posibilitatea de a începe cursuri de înot în patru locații din București, respectiv la bazine: Olimpia, Alexandreea, Bery Fitness Spa și Steaua.

Abonamente de înot

abonamente de înot

Pentru a putea răspunde cât mai bine nevoilor clienților dornici să învețe sau să practice înotul la un nivel cât mai performant, au fost concepute mai multe tipuri de abonamente. Astfel orice solicitant poate găsi o variantă potrivită sau soluția optimă, conform dorințelor și posibilităților financiare.

Toate bazinele la care se desfășoară cursurile acestui club dispun de condiții excelente, ce respectă toate standardele de calitate și siguranță reglementate pentru domeniu. Cursurile se desfășoară, pentru a ajunge cât mai repede la învățarea dorită și la practicarea principalelor stiluri de înot, conform unor programe bine gândite. Instructori sunt răbdători și disponibili să-i ajute pe cei mici, dar și pe cei mari să deprindă cât mai repede abilitatea de a înota.

Lecțiile de înot se adresează tuturor, deoarece, datorită avantajelor oferite, niciodată nu este prea devreme sau prea târziu pentru a începe. Astfel, la acest centru sunt disponibile cursuri de inițiere înot atât  pentru copii de la 2 ani, cât și pentru adulți. Aici pot să învețe să înoate toți puștii de vârstă preșcolară și școlară, adolescenții, adulții și seniorii. Există variante și opțiuni pentru toți, importantă este doar dorința de a începe și voința de progresa.

De ce să optați pentru unul dintre cursurile de înot disponibile la Initiereinot.com?

Cu certitudine cu toții ați auzit despre avantajele extraordinare oferite de practicarea acestui sport. El asigură atât o formă fizică de invidiat, dar aduce și o serie de beneficii extraordinare pentru sănătate și starea de sprit. Printre cele mai importante aspecte menționăm: asigură dezvoltarea capacității pulmonare, îmbunătățește circulația sangvină, dezvoltă musculatura, îmbunătățește flexibilitatea articulațiilor, corectează probleme legate de postură și deformări ale coloanei vertebrale etc..

Așadar există o serie de motive, extrem de importante pentru a alege și a începe practicarea acestui sport. Niciodată nu este prea devreme sau prea târziu pentru a vă înscrie la cursuri de inițiere sau pentru a reuși să perfecționați anumite tehnici de înot.

Prin cursurile oferite la cele patru bazine de înot, respectiv Olimpia, Alexandreea, Bery Fitness Spa și Steaua, Initiereinot.com caută să garanteze cele mai sigure și mai accesibile condiții pentru toți doritorii. Toate aceste bazinele oferă unele dintre cele mai bune condiții pentru practicarea înotului. Facilitatile oferite includ: piscine olimpice și semiolimpice, cu apă încalzită, instalații de climatizare pentru a garanta calitatea aerului din jurul piscinei, grupuri sanitare, vestiare si dușuri separate, locuri speciale în care părinții îi pot aștepta și urmări pe cei mici.

Bazinele de înot alese asigură condiții de antrenament deosebite. Acestea au fost special concepute pentru a răspunde cât mai bine utilizării și nevoii de confort și calitate a clientilor actuali. Ele sunt sigure din toate punctele de vedere și nu există niciun fel de riscuri ce nu pot fi prevenite și evitate. De asemenea, prin localizarea lor, ele sunt situate în zone ușor accesibile atât cu mașina personală, cât și cu mijloacele de transport în comun.

Aici puteți avea parte de cursuri bine gândite și de antrenori de excepție. Experiența și dedicarea sunt principalele lor trăsături. Cursurile pot fi personalizate și adaptate nevoilor fiecărei persoane sau grupe de cursanți. Astfel antrenorii se vor ocupa de fiecare cursant în parte, pentru a fi siguri că mișcările sunt deprinse corect și că după fiecare curs elevul va acumula cunoștințe nou. Mereu se va pune accentul pe comunicare și pe eficientizarea dozării energiei și efortului depus la fiecare curs. Toți elevii vor avea parte de experiențe plăcute și vor reveni cu drag la fiecare nouă ședință.

Ce pachete de cursuri sunt disponibile pe Initiereinot.com?

În ofertă se află pachete și servcii accesibile tuturor. Astfel există abonamente pentru 4 ședinte, 8 ședinte, 12 ședinte sau, în cazul în care doriți mai mult, puteți achiziționa abonamentul nelimitat. De asemenea, puteți alege și abonamentul individual de 8 ședinte pentru cursuri speciale înot copii, abonament prin care sunt ținute ședințe individuale cu antrenorul.

În cazul cursurilor pentru copii de la 2 ani este admisă și prezența părinților în bazinul de înot, atât pentru a-i ajuta să se acomodeze, cât și pentru a putea face față mai ușor condițiilor de practicare a acestui sport.

Cursurile de inițiere și performanță sunt deschise tuturor categoriilor de vârstă și pot fi personalizate la cerere pentru fiecare participant. Tot ce aveți de făcut este să achiziționați un abonament la unul dintre cursurile disponibile, să discutați și să alegeți antrenorul cel mai potrivit.

Există așadar toate motivele pentru a vă determina să alegeți abonamentele aflate în oferta Initiereinot.com. Pentru mai multe detalii despre bazine, istructori, echipamentul necesar, cât și pentru orice alte informații nu ezitați să sunați la datele de contact de pe site!

Publicat: 30 oct. 2019, 18:03 Autor: Simona Life
Pe aceeași temă