DSU, mesaj la 4 ani de la Colectiv: „Gândurile noastre,mereu îndreptate către toți cei care azi plâng”

Publicat: 30 oct. 2019, 17:07 Autor: Simona Ciao.ro
DSU, mesaj la 4 ani de la Colectiv: Gândurile noastre,mereu îndreptate către toți cei care azi plâng

DSU transmite că momentul intervenției de atunci va rămâne veșnic în mintea și sufletele salvatorilor, iar strigătele disperate răsună și azi pentru ei.

DSU, mesaj la 4 ani de la Colectiv. Departamentul pentru Situații de Urgență (DSU) a transmis, miercuri, un mesaj pe Facebook, la 4 ani de la tragedia din Clubul Colectiv, vorbind despre „cea mai mare tragedie din ultimii ani”.

„Acum 4 ani, o țară întreagă era îngenuncheată de durere. Era momentul când asistam la cea mai mare tragedie din ultimii ani, incendiul de la clubul Colectiv.

DSU, mesaj la 4 ani de la Colectiv

Ce se mai intampla cu dosarul din dezastrul

Una dintre cele mai dificile misiuni în care toți colegii implicați, pompieri, medici, asistenți dar și alte forțe au format o echipă, totul pentru a salva cât mai multe suflete prinse în acel club. Un moment care în mintea și sufletele tuturor salvatorilor prezenți la misiune va rămâne veșnic. Strigătele disperate ale unor copii răsună și azi pentru ei, colegii noștri”, se arată în mesajul DSU.

Deși au participat, după momentul tragediei de la Colectiv și la alte misiuni, reprezentanții DSU spun că imaginea a ceea ce au trăit atunci nu se poate compara cu nimic.

„Deși implicați mai apoi în alte intervenții grele, aflate de multe ori la limită, imaginea lucrurilor trăite nu se poate compara cu nimic. În inima tuturor celor care au pierdut pe cineva drag în seara fatidică de acum 4 ani, va rămâne o simplă dar cea mai de preț imagine, chipurile senine ale unor tineri, realmente iubitori de viață. Gândurile noastre sunt și vor fi mereu îndreptate către toți cei care azi, plâng…de dor, de neputință. Dumnezeu să-i odihnească!”, este mesajul DSU postat pe Facebook.

În urma incendiului de la Clubul Colectiv, din 30 noiembrie 2015, 64 de tineri şi-au pierdut viaţa, iar alţi 146 au fost răniţi.

Publicat: 30 oct. 2019, 17:07 Autor: Simona Ciao.ro
Pe aceeași temă
×