Un barbat din Rusia, acuzat de canibalism. Ar fi mancat trei oameni, caini si pisici

Publicat: 30 oct. 2019, 13:15 Autor: Loredana Ciao.ro
Un barbat din Rusia, acuzat de canibalism. Ar fi mancat trei oameni, caini si pisici

Un barbat de 51 de ani din Rusia a fost arestat, fiind acuzat de canibalism, dupa ce au fost descoperite dovezi ca ar fi mancat trei oameni, dar si caini, pisici si alte animale mici.

Un barbat acuzat de canibalism. Autoritatile din nordul Rusiei au anuntat ca au descoperit „trei victime care au fost consumate partial”, impreuna cu ramasite de pisici, caini si alte animale mici, in pungi aruncate intr-un lac si un rau din apropierea orasului Arkhangelsk, conform bbc.com

Acesta s-ar fi imprietenit cu victimele si ar fi consumat alcool impreuna cu ele, apoi le-ar fi ucis si ar fi mancat bucati din corpurile lor.

Un barbat acuzat de canibalism

Comitetul de Investigatii din Rusia a publicat imagini cu suspectul in custodie si a precizat ca nu pare sa aiba tulburari psihice. Acesta are insa mai multe infractiuni in cazierul sau, care nu au fost enumerate.

Autoritatile au mai anuntat ca, pe langa faptele de canibalism, barbatul ucidea si manca „in mod regulat” pisici, caini si pasari, ale caror oase au fost gasite amestecate cu cele umane.

Dupa ce ar fi ucis una dintre victime, suspectul s-a mutat in locuinta acesteia. Mai mult, acesta le-ar fi spus parintilor ca barbatul a plecat in alt oras in cautarea unui loc de munca si ca a fost de acord sa aiba grija de apartament.

Publicat: 30 oct. 2019, 13:15 Autor: Loredana Ciao.ro
Pe aceeași temă