Carmen Simionescu a nascut! A adus pe lume o fetita perfect sanatoasa si este in culmea fericirii!

Publicat: 02 Aug. 2019, 11:06 Vedete

In urmatoarele zile Karmen urmeaza sa posteze si primele imagini cu ea si Sofia, fiica ei.

Carmen Simionescu a nascut! A adus pe lume o fetita perfect sanatoasa. Artista se bucura in aceste clipe de primele momente alaturi de fiica ei Sofia pe care tocmai a adus-o pe lume.

Fiica lui Adrian Minune impreuna cu sotul ei Bogdan Caplescu sunt in al noualea cer dupa ce au devenit parinti. Micuta Sofia a venit pe lume fara probleme si toata familia lor este in culmea fericirii. Karmen si-a indeplinit cel mai mare vis al ei, acela de a deveni mama. Acum ea si sotul ei asteapta sa se externeze si sa-si duca mica minune acasa. Adrian Minune si sotia lui sunt si ei in cea mai frumoasa perioada din viata lor dupa ce au devenit bunici si sunt foarte mandri de fiica lor si familia ei extinsa.

„Sunt o graviduță norocoasă, o lună de zile am avut simptome, dar acum sunt foarte bine, nu am nicio problemă. Pe 9 august, cam așa voi deveni mamă și va fi leu, mă bucur foarte mult, că fratele meu e leu și îmi place tot la el. Nu știm deocamdată cum o să-l cheme, o să ne gândim. Iese ba așa, ba așa..aș prefera un leu, dar ai mei cu toții își doresc o fată. Am 21 de ani!” a declarat Carmen Simionescu în cadrul emisiunii La Măruță în urmă cu ceva timp.

Carmen Simionescu a nascut! A adus pe lume o fetita perfect sanatoasa

„Niciodată nu am fost afectată în adevăratul sens al cuvântului de prejudecățile venite din cauza faptului că sunt fiica lui Adrian Minune, pentru că îmi cunosc valorile. Faptul că sunt de etnie rromă nu mă face să fiu mai prejos decât ceilalți. Consider că sunt specială, la fel cum fiecare om este special pentru ce are el, fiecare om este unic, pentru că fiecare este diferit în felul lui. Bineînțeles că m-am lovit de aceste prejudecăți, munca mea a fost pusă pe spatele tatălui meu, dar asta li se întâmplă multor oameni. Mai mult decat atât, prejudecățile oamenilor m-au ambiționat să scot ce e mai bun din mine, să le arăt oamenilor cine sunt eu cu adevărat și ce pot face eu cu toate imperfecțiunile mele”, a declarat fiica lui Adrian Minune pentru viva.ro.

Publicat: 02 Aug. 2019, 11:06 Vedete
Pe aceeași temă