Carmen Radulescu, probleme cu alcoolul si depresia. Vedeta a marturisit cum a reusit sa scape

Publicat: 03 Dec. 2018, 15:35 Vedete

Cantareata care este o prezenta rara in showbiz a marturisit un episod negru din viata ei.

Carmen Radulescu, concurent la Te cunosc de undeva

Carmen Radulescu, probleme cu alcoolul si depresia„Văzând din afară ca spectator, e o nebunie. Mă uitam la oricare personaj și spuneam că pot să-l fac și eu. Până când m-am apucat. Am primit telefon că am fost acceptată să fac parte din echipă. Vai de mine! Hai că primele două personaje au fost doar de încălzire”, a mai adăugat Carmen Rădulescu în cadrul emisiunii „Refresh by Oana Turcu”.

Carmen Radulescu a fost casatorita cu Sorin Oprea

Carmen Radulescu, probleme cu alcoolul si depresiaNu multi stiu, dar cantareata a fost casatorita cu Sorin Oprea, fiul dirijorului Paraschiv Oprea. Din nefericire, vedeta a trăit multe momente neplăcute și pline de tensiune in aceasta familie.

„Socrii mi-au închis cumva toate porțile pe care eu le deschisesem. Mult timp m-am întrebat de ce nu mă mai cheamă nimeni nicăieri. Voiau să mă țină acasă, să fac sarmale, mămăligă și să cresc copilul.

Carmen Radulescu, probleme cu alcoolul si depresiaMă uitam la multe dintre colegele din generația mea care au putut să le împace pe toate, și copii, și soțul și profesia. Și mă întrebam de ce eu nu pot (..). Nu doresc niciunei fete care să căsătorește să treacă prin ce am trecut eu și să aibă o astfel de soacră. Nu-mi reproșez nimic, am făcut tot ce era omenește posibil să mă placă”, a povestit Carmen Rădulescu la Antena Stars.

« Pagina anterioară

Publicat: 03 Dec. 2018, 15:35 Vedete
Pe aceeași temă