Carmen Radulescu, probleme cu alcoolul si depresia. Vedeta a marturisit cum a reusit sa scape

Publicat: 03 Dec. 2018, 15:35 Vedete

Cantareata care este o prezenta rara in showbiz a marturisit un episod negru din viata ei.

Carmen Radulescu a avut probleme cu alcoolul si depresia. Artista a marturisit ca a suferit de o afectiune care a impins-o in patima alcoolului. Interpreta a avut cateva episoade negre in viata ei peste care a trecut, dar despre care nu a vorbit pana in prezent.

Carmen Radu va aparea in cadrul emisiunii Te cunosc de undeva. Cu aceasta ocazie, a acordat un mic interviu in care a lasat cateva detalii intime la iveala. Si anume episodul negru in care s-a batut cu depresia si alcoolismul. Din fericire, a fost salvata de o prietena buna.

Carmen Radulescu, probleme cu alcoolul si depresia

„Ai tendinţa de a pica în altele şi în altele, mă rog, în depresie, să îţi îneci amarul în băutură sau în altceva care îţi face ţie rău”. Artista a explicat cum s-a manifestat la ea depresia: „În primul rând, nu mai răspund la telefon, mă închid în casă, să nu mai aud pe nimeni, să plâng non-stop. Uneori mai luam şi câte un pahar, două, trei.. Până la un moment dat.

Buna mea prietenă Elena avea şi ea cheie de la mine şi a intrat odata în casă şi a spus: „Eu cred că, de unul singur, să răzbaţi şi să treci peste suferinţe, nu poţi”. A dus muncă de lămurire cu mine, dar a avut o răbdare fantastică.Atunci s-a mutat la mine şi a zis: „Ai senzatia că dacă bei un pahar, două, trei, uiţi. Dar nu e aşa. Te trezeşti şi o iei de la început şi asta nu e bine deloc”, a explicat Carmen Rădulescu.

Continuarea articolului »

Publicat: 03 Dec. 2018, 15:35 Vedete
Pe aceeași temă