Cantaretul Cornel Borza a facut accident de masina! Care este starea acestuia

Publicat: 29 dec. 2018, 13:55 Autor: Simona Vedete

Interpretul de muzica populara, Cornel Borza. a fost implicat intr-un accident auto, dupa ce a intrat cu masina in curtea unui barbat.

Cornel Borza este unui dintre cei mai indragiti si cunoscuti interpreti de muzica populara din Romania, dar mai ales in Bihor, iar vestea accidentului a socat fanii.

Accidentul s-a petrecut atunci cand acesta era pe DN1 si incerca sa coboare de la Piatra Craiului spre Cluj Napoca. Insa o explozie a unui pneu la roata din spate l-a impiedicat.

Din aceasta cauza, Cornel Borza a intrat cu autoturismul in curtea unui satean din Burcea, insa, din fericire, incidentul nefericit nu s-a soldat cu victime.

Cantaretul Cornel Borza a facut accident de masina

Cantaretul Cornel Borza a facut accident de masina

Conform ebihoreanul.ro, Cornel Borza a declarat ca nu el era soferul, iar in timpul accidentul a adormit: „Am aţipit pe scaunul din dreapta şoferului, că eu nu conduc. M-am trezit în curtea omului.

A explodat cauciucul de la una din roţile din spate, carosabilul a fost ud, ne-am lovit de o maşină de pe sensul opus şi apoi de un gard. Bine că nu a fost mai rău, că după acea maşină era un TIR. Scula rea nu piere.”

La scurt timp dupa, Borza a publicat pe o retea de socializare o poza cu masina sa avariata in urma accidentului, iar in postare a scris: „Mulțumesc Bunului Dumnezeu pentru tot! Dușmanilor să le fie de bine…, am mai scăpat și de această dată!!”

Publicat: 29 dec. 2018, 13:55 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă
×