Când începe sezonul nou al emisiunii „Cronica Cârcotașilor”. Șerban Huidu revine la Prima TV

Publicat: 13 mart. 2023, 19:00 Autor: ileana.ghinea Vedete
Când începe sezonul nou al emisiunii „Cronica Cârcotașilor”. Șerban Huidu revine la Prima TV

Cronica Cârcotașilor revine cu sezonul 47, la Prima TV, unul mai amuzant și mai savuros, promit producătorii. Șerban Huidu și Codruț Kegheș (Dezbrăcatu) vor fi gazdele serilor de miercuri, așa cum ne-am obișnuit deja.

Din 15 martie, de la ora 20.00, pamfletul și umorul fac casă bună împreună.

„Este un nou sezon și un nou format. Așa că, până ce totul va fi pus la punct, trebuie să fiu alături de colegii mei. Sperăm că veți fi și voi alături de noi și în sezonul 47. Cârcotași din toate zările uniți-vă!”, îndeamnă Șerban Huidu.

Când începe sezonul nou al emisiunii „Cronica Cârcotașilor”

Cronica Cârcotașilor va readuce pe micul ecran topurile deja consacrate și scenetele cu personaje îndrăgite de telespectatori. Gabriela Marin revine cu întrebări grele și momente amuzante iar Bogdan Nicolai aduce în fiecare miercuri seara a lui pastilă amuzantă de analiză a știrilor zilei. Codruț Kegheș, a.k.a Dezbrăcatu, e pregătit de marea revedere și are un mesaj pentru vânătorii de bâlbe de pretutindeni.

„Rămâneți în alertă, dragi cârcotași! Vânați, vânați și iar vânați! Voi sunteți baza noastră și cu ajutorul vostru aducem la televizor cele mai tare bâlbe.”

Sezonul nou al Cronicii Cârcotașilor se întoarce cu o emisiune mai ceva ca… oricând: mai dezinhibată, mai dinamică, mai savuroasă și mai excentrică.

Șerban Huidu revine la Prima TV

„Cronicuţa este o emisiune dinamică, iar bâlbele vin pe bandă rulantă. Orice am pregăti noi, orice schimbare de format am face, gafele şi chifteluţele din televiziuni apar zilnic ca un tăvălug. Cred că aşteptările ar trebui să fie: băi, la ăştia văd ce s-a întâmplat toată săptămâna la televiziuni, ce a mai apărut, ce gafe au mai făcut politicienii şi nu numai. Şi, mai ales, e o emisiune de atitudine: îţi arată ce e greşit ca să nu faci aşa. Dar fără încrâncenare, cu zâmbetul pe buze. Noi ne distrăm la filmări, deci ar trebui să vă distraţi şi voi acasă.”, povestea, într-un interviu, producătorul executiv al emisiunii, Silviu Iliuţă.

Publicat: 13 mart. 2023, 19:00 Autor: ileana.ghinea Vedete
Pe aceeași temă