EXCLUSIV | Actrița din România, îndrăgostită de Smiley și apreciată de Denise Rifai: „Sincer, genul meu de bărbat este…”

Publicat: 16 mai 2023, 13:40 Autor: Camelia Vedete

Gabriela Marin, actrița din România, care a fost îndrăgostită de Smiley și apreciată de Denise Rifai, în prezent, ne-a oferit un interviu în exclusivitate. Gabriela face parte din echipa „Cronicii Cârcotașilor” de la PRIMA TV.

Gabriela Marin a povestit pentru Ciao.ro cum și-a ales cariera în actorie, dar și cum s-a îndrăgostit de soțul ei. Mai mult, actrița ne-a oferit câteva detalii și despre noul sezon „Cronica Cârcotașilor” de la PRIMA TV.

„Nu mi-a fost frică să parodiez pe nimeni”

Gabriela, un nou sezon de Cronica cârcotașilor. După atât de multe momente în care ne-ai făcut să râdem cu lacrimi, spune-ne care dintre personajele parodiate ți-a dat coșmaruri și de ce?

Am și pierdut numărul sezoanelor de când joc la Cronică, ar fi în jur de 24 după calculele mele, cert este că noul sezon vine cu un nou format, mai îndrăzneț, mai dinamic, mai apropiat de gustul celor tineri! Iar personajul care mi-a dat cele mai multe bătăi de cap de-a lungul timpului cred că este Dana Budeanu. “Dănuța”, deși simpatică, are un stil aparte de a vorbi, pe care dacă nu îl exersez temeinic înainte de filmare, efectiv mi-e greu să-l imit.

Ești actriță, deci rolul tău din cadrul emisiunii ți-a venit mănușă. Există vreo persoană publică pe care ți-ar fi teamă să încerci a o parodia și de ce?

Nu mi-a fost frică să parodiez pe nimeni până acum, nici măcar pe Oana Zăvoranu, care era mai războinică, sau cel puțin așa părea. I-am jucat pe toți și pe toate, însă, dacă stau să mă gândesc, acum că s-a întors Nichita din Colentina “de pe Anglia”, dacă ar trebui să o imit parcă aș face-o cu un nod în gât. 😀

Actrița din România, îndrăgostită de Smiley și apreciată de Denise Rifai

Ai primit vreun telefon sau mesaj de la cele parodiate până în prezent?

Nu am primit niciun mesaj, însă Denise Rifai apreciază din când în când scenetele cu Pilafai, ceea ce nu face decât să mă bucure și să îi apreciez și mai tare simțul umorului.

Ești foarte talentată, unul dintre actorii noii generații. Cum ai ales acest drum?

Mi-am dorit dintotdeauna să mă fac actriță, iar părinții au văzut că am o înclinație către arte (de la 2 ani cântam mereu prin casă, dansam) și atunci mi-au îndreptat pașii în această direcție. M-au dat la cursuri de dans, apoi de actorie prin liceu. O întâlnire fericită a fost cea cu doamna Rodica Mandache, care avea clasă de actorie la Hyperion și care, văzându-mă jucând în trupa de teatru a liceului, m-a încurajat să dau la facultatea de teatru și am jucat atunci și într-o piesă regizată de dumneaei.

Există vreun moment sau întâmplare din viața ta personală pe care îl regreți sau l-ai schimba? De ce?

Sunt destul de împăcată cu alegerile mele de până acum, însă dacă ar fi să dau timpul înapoi, cred că n-aș mai insista atât de mult în niște povești, fie că e vorba de relații de prietenie, sau de iubire. Trebuie să știi când să închei lucrurile elegant si frumos, ca să faci loc altor lucruri mai bune.

„Sincer, genul meu de bărbat este cel al soțului”

Spuneai că încă din clasa a 9-a ți-a plăcut de Smiley. Total opus ca și bărbat față de soțul tău, care este mult mai aproape, cel puțin fizic, de Leonardo Di Caprio – cu care visai să te măriți, când erai mică. Cum a început povestea voastră de dragoste, cum te-a cucerit și de ce el?

Soțul meu nu seamănă cu Smiley, într-adevăr, dar sunt la fel de carismatici amândoi. Sincer, genul meu de bărbat este cel al soțului, întotdeauna mi-au plăcut blonzii. Povestea noastră a început acum vreo doi ani de zile, în creierii munților Rodnei, unde el avea o cabană construită de el în mijlocul unui muzeu natural de artă.

Era un mic colț de rai acolo, iar eu împreună cu echipa emisiunii “Hei, România” ne-am dus să îi luăm interviu celui care renunțase la agitația vieții de oraș (respectiv, Bacău) ca să se bucure de liniștea naturii. A fost o întâmplare fericită faptul că ne-am găsit tocmai acolo, iar Silviu Iliuță, producătorul proiectului, care între timp ne-a devenit și naș, a pus primele cărămizi ale relației, încurajându-l pe Radu să-mi scrie după ce i-a dat numărul meu de telefon. Merci, Silviu!

„Nu s-a schimbat nimic de când am oficializat relația”

Cum ți se pare rolul de soție?

Nu s-a schimbat nimic de când am oficializat relația, ne simțim la fel, poate un pic mai uniți ca înainte. Are un fel foarte special de a mă face să mă simt protejată și iubită, fără să fie câtuși de puțin exagerat. Cred că am făcut un parteneriat de excepție.

Visai să câștigi un Oscar. Ai renunțat la acest vis?

Nu am renunțat și cred că o să se întâmple foarte curând, însă mai presus de toate cred că trebuie să zâmbești în fiecare zi și să te bucuri de fiecare etapă a vieții, fără să îți condiționezi fericirea de vreun premiu, sau de lucruri materiale. Dar da, cred că voi câștiga Oscarul si am si câteva paragrafe din “speech” schițate în mintea mea. (n.r. râde)

„Cred că industria filmului nostru evoluează într-un mod plăcut”

Cum vezi tu evoluția cinematografiei din România? Este ea cum ai sperat încă de când erai pe băncile facultății?

Cred că industria filmului nostru evoluează într-un mod plăcut. Avem regizori tineri care câștigă premii la festivaluri internaționale, dar și o categorie de regizori care fac filme pentru publicul nostru român, ceea ce nu e neapărat un lucru rău. În anii ‘70-‘80 o țară întreagă era îndrăgostită de filmele românești și de actorii talentați care jucau în ele. Cred că și acum ar trebui să acordam credit celor care fac filme pentru public. Lumea trebuie să se și destindă. Și dacă pleci și cu un lucru nou învățat din sala de cinema, cu atât mai bine, e un pariu câștigat. În concluzie, lumea filmului românesc începe să arate din ce în ce mai bine, iar eu abia aștept să joc într-o comedie de zile mari. Nu zic mai multe, o să vedeți.

Alături de ce actori români ai dori să joci și de ce?

Îmi place cum joacă Serban Pavlu și ca actriță, îmi place Raluca Aprodu. Mi-ar plăcea să avem un proiect împreună la un moment dat, fie în teatru, fie în film.

„Râdem în continuu când ne întâlnim să filmăm”

Cum arată o zi de filmare din platoul Cronicii cârcotașilor?

Mai nou avem parte de seri de filmare, pentru că de când ne-am mutat platoul în Pipera suntem nocturni. Însă doar platoul s-a schimbat, nu și voia bună. Râdem în continuu când ne întâlnim să filmăm. Dacă 3 ore durează filmarea, atât ține si buna noastră dispoziție. De multe ori ajungem acasă cu destul de multă energie și nu mai reușim să adormim decât spre dimineață.

Care este cea mai frumoasă surpriză de care ai avut parte în viață?

Când Radu, iubitul meu soț, m-a cerut în căsătorie de 8 martie anul trecut. M-a luat prin surprindere, mai ales că eram doar de câteva luni împreună. A fost o dovadă de curaj. (n.r. râde)

Care este lucrul de care nu ai vrea să ai parte niciodată?

Să mă despart de cei dragi. Sunt rac, deci o persoană foarte apropiată de familie.

 

Sursa foto: Prima TV

Publicat: 16 mai 2023, 13:40 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă
×