Ce a făcut, de fapt, Șerban Huidu cu banii câștigați din televiziune. Nimeni nu se aștepta la asta!

Publicat: 03 ian. 2024, 14:05 Autor: Alina Nistor Vedete

Șerban Huidu este unul dintre cei mai longevivi prezentatori din România. Puțini, însă, sunt cei care știu în ce a investit banii pe care i-a câștigat de-a lungul carierei sale. 

Realizatorul TV a introdus prima dată ”Cronica Cârcotașilor”, emisiunea cu care avea să devină celebru, la Radio 21, pe când avea doar 19 ani. Prezentatorul se află la cârma show-ului TV, din anul 2000, atunci când a debutat la PRIMA TV.

Șerban Huidu a absolvit Facultatea de Economie Generală din cadrul Academiei de Studii Economice (ASE) din București, dar nu a profesat niciodată în domeniu. Drumul lui avea să fie altul! Cu o carieră de peste două decenii în televiziune, Șerban Huidu a avut un succes colosal cu emisiunea ”Cronica Cârcotașilor”. Iar faima i-a adus și venituri la care nu îndrăznea vreodată să viseze.

Acum, Șerban Huidu a mărturisit că a investit banii câștigați din televiziune.

Mai am și alte surse de venit pe lângă cele din televiziune. Banii pe care i-am câștigat de-a lungul timpului i-am investit în ceva clasic, e complicat să te apuci ceva ce nu știi să faci. Și-atunci am făcut niște case care aduc niște chirii, asta e toată filozofia de business. Niciodată nu spun niciodată (n.red.: altor investiții). Dar să nu uităm că am făcut ASE-ul, am un master în economie. E greu să mă convingi cu specule de-alde criptomonede, de-alde piața de capital. Cine spune că azi are un leu și mâine face doi greșește flagrant.”, a menționat Șerban Huidu, pentru Unica.ro.

Șerban Huidu îl regretă pe Mihai Găinușă

Cel mai mare succes al emisiunii ”Cronica Cârcotașilor” l-a avut formula cu Mihai Găinușă. La vremea respectivă, Șerban Huidu și colegul său ajunseseră să aibă și program matinal la Kiss FM, semn că audiențele lor erau debordante. Deși îi lega o strândă prietenie, lucrurile au început să se strice în anul 2014. Timpul a trecut, iar relația dintre cei doi s-a răcit, până în punctul despre care Huidu vorbește astăzi, cu regret.

„Pe domnul Găinușă l-am regretat de când a plecat, am spus-o și o să o repet de câte ori voi primi această întrebare. E un om cu foarte mult talent, un om foarte instruit și un om care poate fi foarte greu înlocuit‘, a declarat Huidu, potrivit cancan.ro.

Șerban Huidu l-a sunat în ultima perioadă pe Mihai Găinușă, dar cel din urmă nici măcar nu i-a răspuns la telefon. Ruptura dintre ei se pare că este definitivă, iar Găinuță nu vrea să mai audă de el care i-a fost coleg și prieten atâția ani:

De foarte multe ori (n.r. l-a sunat). Ultima oară, când am împlinit 20 de ani, l-am sunat să vină să prezentăm o ediție aniversară. Nici n-a răspuns la telefon!’, a mai declarat Huidu.

SURSA FOTO: Social Media

Publicat: 03 ian. 2024, 14:05 Autor: Alina Nistor Vedete
Absolventă a Facultății de Filozofie și Știinte Politice, Master în Marketing politic și Comunicare. Redactor și reporter la Antena Stars,…...
Pe aceeași temă
×